Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

26. 2. 2021 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Zmenšenie prsníkov u MUDr. Šipku, Bratislava, operácia mi zmenila život

Stojí to za to

O lekárovi

MUDr. Marek Šipka
Pezinok
Hodnotenie:
Zmenšenie prsníkov u MUDr. Šipku, Bratislava, operácia mi zmenila život
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zmenšenie prsníkov som zvažovala dlhší čas, avšak minulý rok som sa odhodlala na tento zákrok u pána doktora Šipku, ktorého som si vybrala na základe recenzií. Na konzultácii sa ma pán doktor opýtal, že akú mám predstavu, následne sme si dohodli termín zákroku. Na zákrok som čakala 8 týždňov. Prístup operačného tímu bol fantastický, pán doktor je veľký profesionál, sestričky veľmi milé, láskavé, psychická podpora na 100 %-nej úrovni, netreba sa naozaj ničoho báť, ako ma ubezpečil pán doktor. Ďakujem pánovi doktorovi Šipkovi, má zlaté ruky, zákrok sa vydaril presne podľa mojich predstáv a bez akýchkoľvek bolestí. Netreba sa naozaj ničoho báť, treba sa držať inštrukcií pána doktora. Táto operácia mi značne zmenila život, zbavila ma každodenných bolestí hlavy, nebolia ma plecia, cítim sa komfortne. Čo sa týka bielizne, mám oveľa väčšiu možnosť výberu. VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM CELÉMU TÍMU.

1

Komentár (1)

Krásny deň ?‍♀️
Ďakujeme, že ste sa s nami podelila o svoj príbeh.? Váš príbeh určite pomôže ďalším ženám, ktoré majú ešte stále zo zákroku obavy. Teším sa s Vami, že operácia Vám pomohla hlavne od bolestí.? Nechcela by ste sa s nami podeliť aj o fotečky pred a po???
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.