Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

10. 5. 2021 · Aktualizácia: 2. 10. 2023

Blepharoplastika u MUDr. Kučerovej, Bratislava, som maximálne spokojná

Stojí to za to
Približná cena: 506 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Absolvovala som konzultáciu u pani doktorky Kučerovej. Na všetko ma pripravila, vysvetlila a termín som dostala veľmi rýchlo. Operácia prebehla bez problémov, rovnako tak pooperačná rekonvalescencia. Pani doktorka Kučerová je "profík" každým slovom. Veľmi ústretová, ochotná, so zmyslom pre humor, čo sa už dnes moc nevidí. Mala som možnosť porovnať s kolegyňou, ktorá bola 2 týždne predo mnou u iného lekára a som vďačná, že som si vybrala pani doktorku. Jazvy nie sú vidieť, žiadne opuchy ani modriny. Môžem len odporučiť. (Originál text nižšie) Absolvovala jsem konzultaci u paní doktorky Kučerové . Na vše mne připravila , vysvětlila a termín jsem dostala velmi rychle .Operace proběhla bez problémů, stejně tak pooperační rekonvalescence .Paní doktorka Kučerová je " profík" každým slovem. Velmi vstřícná, ochotná se smyslem pro humor, což se už dnes moc nevidí. Měla jsem možnost porovnat s kolegyní, která byla 2 týdny přede mnou u jiného lékaře a jsem vděčná , že jsem si zvolila paní doktorku. Jizvy nejsou vidět, žádné otoky, ani modřiny .Mohu jen a jen doporučit .

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Nevidime sa naposledy

Velmi dobra skusenost s panom doktorom. Oci som mala vzdy akoby vpadnute, prekryte vieckami, neslo u mna iba o pokles koze vekom. Pan doktor mi ich krasne upravil a urobilo mi to efekt otvorenych omladenych oci. Priebeh od konzultacie az po...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.