Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 5. 2021 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Obriezka u MUDr. Zábavníkovej, Košice, vrelo odporúčam, niet sa čoho obávať

Stojí to za to
Približná cena: 480 €

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Obriezka u MUDr. Zábavníkovej, Košice, vrelo odporúčam, niet sa čoho obávať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Môj "problém"(skrátená uzdička na predkožke, vnútorné zjazvenie a následná fimóza) som začal riešiť telefonickým pohovorom s pani doktorkou Zábavníkovou. Po pár slovách som vedel že takýto prístup mi bude najbližší a vyhovoval mi ľudský prístup a celkové jednanie. Po niekoľkých dňoch sme sa stretli na klinike a po prehliadke sme dohodli termín zákroku. Musím znova ohodnotiť ako odborný a aj ľudský prístup. V daný deň som pred samým zákrokom absolvoval čiastočné znehybnenie penisu krémom, požil som tabletky proti bolesti a proti zrážaniu krvi a po cca pol hodinke mi bolo vpichnuté do rôznych častí penisu pár injekcií na umŕtvenie. Bolesť po vpichu sa nedá porovnať ani s uštipnutím včely alebo osi. To v žiadnom prípade! Bolo to oveľa slabšie. Celkový zákrok trval cca hodinu. Počas zákroku som takmer nič necítil.Po ukončení a ošetrení miesta zákroku som zhruba po pol hodine odchádzal domov. Boli mi predpísané lieky a iné prostriedky na čo najkľudnejší priebeh rekonvalescencie. Proti bolesti Nalgesin S, Harmančekový alebo nechtíkový čaj a neskôr na hydratáciu jaziev Calcium panthotenicum. Prvý týždeň bol penis opuchnutý a bol miestami fialový, postupne to odchádzalo a po troch týdňoch to bolo v poriadku. Snáď len mierny tlak na stehoch pri erekcii. Po 3 týždňoch začali vypadávať stehy a zhruba po mesiaci už boli všetky preč. Pri kontrolách skvelé rady a odborná pomoc. Ďakujem pani doktorke a vrelo odporúčam. Niet sa čoho obávať.

2

Komentáre (2)

Toto vám pani doktorka urobila natesno, mne to tiež robili v bývalej LVN v Ke a poviem vám tú uždičku už mali robiť laserom ako aj mne a obriezka sa hodí pri tesnom štíle trošku vyššia, ale máte to prípiž natesno zašité neškrtí vás to? Mne robili vysoko a natesno nakoľko ja som to chcel s estetyckého hľadiska ale predsa to namám až tak úzke za žaluďom, ale mám vyššie jazvu a mám kožu napnutú aj v kľude.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Je to v pohode. Aj v kľude aj tak. Našťastie nič neťahá a neskrti. Pred zákrokom to bol kritický stav, po zákroku nastal "nový život".
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Hojenie po obriezke úplne super

Som 3dni po zákroku . Hojenie úplne super, žiadne krvácanie . Pán doktor všetko vysvetli ako ranu ošetrovať Atd . Celkový dojem zo zákroku je super . Vždy som si myslel, že to bude viac bolestivé, popravde som necítil nič. Trochu budete cítiť...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.