Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

12. 10. 2021 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Labioplastika, MUDr. Bumbera, Euroclinic, Trnava, rozhodne neľutujem, výsledok stojí za to

Stojí to za to
Približná cena: 550 €

O lekárovi

2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
WhatsApp
Hodnotenie:
Labioplastika, MUDr. Bumbera, Euroclinic, Trnava, rozhodne neľutujem, výsledok stojí za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pre vylepsenie vzhladu pyskov som rozhodla po precitani si recenzii oslovit kliniku EUROCLINIC-Trnava . Dostala som sa do ruk dr.Brumberu . Trpezlivo mi vysvetlil co sa bude diat pocas zakroku a aj po . Zakrok bol mierne neprijemny, ale v vdaka doktorovi a velmi zlatej sestricke to prebehlo v dobrej nalade a celkovej pohode . Hojenie prebiehalo podla planu, bez potreby uzivania analgetik, najneprijemnsi bol asi opuch , ktory po 4 dnoch zacal ustupovat . Pravidelne pooperacne kontroly zabezpecili moju istotu dobre prevedeneho zakroku a aj vysledku, s ktorym som velmi spokojna ani na chvilku som neolutovala rozhodnutie a investiciu . V priprade potreby nebudem vahat s oslovenim kliniky Euroclinic a hlavne dr.Brumberu, ktoremu dakujem za prijemny a citlivy pristup ku mne ako pacientke .

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Citliva tema

Dobry den....aj ked to je pre mna citliva tema....ked som bola mala spadla som na zabradli vonku.a jednu stranu pyskov som si vtedy znicila.takze doktori to vtedy neprisili.a teraz mam jednu stranu väcsiu.chcem sa spytat aka je cena chcela by...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.