Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

12. 9. 2014 · Aktualizácia: 3. 10. 2023

Som obézna a vadí mi to

Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pri výške 171 cm mám 103 až 104 kg. Cítim to ako veľký problém, neviem sa nastaviť na dietu. Čím som staršia, tým mám väčší problém s dietami. Vyskúšala som už všetko, no neviem sa dlhodobo ovládať. Potrebujem schudnúť 30 kg. Vyskúšala som už aj nelegálne lieky, ale naozaj je to hlúposť. Viem o tom, že príjem sa musí rovnať výdaju, ibaže.... som lenivá behať, cvičiť. Som dosť vyťažený človek a stále sa ubezpečujem, že už na nič mi nezostáva síl.

2

Komentáre (2)

Ahoj ja som mala ten istý problém z vahou. Podstúpila som zakrok balonik ale moc mi to nepomohlo. Ta bolest a vracanie v kuse az nakoniec som sa dostala do nemocnice na infuzky. Tyzden som nic nejedla ani vodu som neudržala v sebe. Neviem ako ostatné ale poväčšine sme sa zo zenami zhodli, ze to boli zbytočne vyhodené peniaze. Ani nepriateľovi by som to neodporucila. Najlepsie si niekoho najst skym by si zacala cvičiť. To ta nakopne a neboj prve dni su najťažšie ale zacne ta to bavit. Lepsie toto ako balonik.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
aj ja som mala balonik, aj som schudla...ale všetko + prídavok som nabrala späť...JOJO efekt jak sviňa...
Je to riadna blbosť a vyhodené peniaze...
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.