Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 10. 2014 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Transplantáciu vlasov som u Pani doktorky podstúpil 2x

Stojí to za to

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Transplantáciu vlasov som u Pani doktorky podstúpil 2x
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Transplantáciu vlasov som u Pani doktorky podstúpil 2 x, takže asi najlepšie viem posúdiť jej kvality. Vždy si vyberám len to najlepšie a špeciálne pri zákroku akým transplantácia vlasov je.(cena pre mňa nebol rozhodujúci faktor) Nechcem sa nijako dotknúť iných špecialistov, prípadne iných metód transplantácie, no podľa môjho názoru momentálne na Slovensku pomer cena/kvalita je MUDr.Nestorová absolútna jednotka. Vyberal som si mladého skúseného lekára s praxou nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, niekoho kto má prehľad a dostatok skúsenosti aj v mladom veku. Nič proti starším špecialistom, ale zastaralé postupy a návyky z minulosti predurčovali MUDr. Nestorovú ako moju voľbu číslo jedna, ved utratiť tisíce eur na to aby som mal po operácii na hlave vlasy ako chlpy na ruke som netúžil. Aj keď s rešpektom a otázkou či je to ozaj to čo chcem a budem riskovať nejasný výsledok som sa zveril do rúk Pani lekárke. Už prvá operácia dopadla nad moje očakávania a výsledok prekvapil aj mňa samého. Druhá operácia bola len dotiahnutie detailov do štádia geniality. Neveril som, že je to vôbec možné a dnes neľutujem,že som sa rozhodol pre transplantáciu vlasov a pre MUDr. Nestorovú. Transplantované vlasy v mojom prípade na transplantovaných miestach vyzerajú úplne prirodzene, všetci moji známy sa zhodli, že som objavil asi elixír mladosti, no ja som objavil MUDr.Nestorovú. Nikoho ani len nenapadne,že za tým môže byť transplantácia vlasov, za čo veľmi ďakujem a vrele odporúčam. Pri počte stepov sa šetriť určite neoplatí, ak túžiť po prirodzenom výzore a 100% spokojnosti určite sa oplatí priplatiť, prípadne o rok absolvovať druhú transplantáciu ako ja. Vopred sa ospravedlňujem no na žiadne ďalšie dotazy reagovať nebudem, ak máte nejaké otázky ohľadom transplantácie kontaktujte priamo MUDr.Nestorovú. P.S. Som rád,že aj na východe máme kapacitu,ktorá sa nestratí ani v zahraničí a zároveň môžem potvrdiť,že to boli moje zatiaľ najrozumnejšie utratené peniaze.

1

Komentár (1)

Dobrý deň, ďakujem za Váš príspevok. Pokiaľ by ste sa predsa len rozhodol prezradiť ďalšie podbrobnosti, pomohol by ste ďalším záujemcom, ktorý váhajú, ku komu ísť na transplantáciu vlasov. Koľko Vás operácia stála? A po akom dlho čase ste absolvoval operáciu po druhý krát od prvej operácie? Bolela Vás aplikácia štepov, alebo sa pokožka nejak umrtvila? Ako dlho transplantácia trvala? Viem, že je to veľa otázok, ale aj zaujímavá téma :) zdraví, Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.