Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

30. 4. 2015 · Aktualizácia: 28. 9. 2023

Musela som najst inu kliniku

Nestojí to za to
Približná cena: 25 €

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Davala som si odstranit tetovanie, sestra co mi odstranenie robila mi hovorila ze maju super skusenosti, ze po ich laseri neostava jazva atd atd. Tetovanie som osetrovala podla jej navodu ale cele sa zapalilo, zahnisalo a ostala mi hruba bordova jazva. Sestra si chybu samozrejme nepriznala. Musela som najst inu kliniku, kde mi jazvu daju do poriadku. Odvtedy chodim na kliniku v Nitre. Doktorka sa ma pytala kde ma tak doriadili, po informacii ze v Piestanoch mi povedala, ze to je o nich zname. Maju tam stary laser ktory je znamy tym ze zjazvuje tetovania. 

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zbavenie sa škvrny na tváry
Rada by som sa zbavila škvrny ktorú mám na líci a veľa ľudí ma upozorňuje, že tam mám niečo špinavé aby som si to zotrela. Ani mne samej sa to nepáči . Je to dosť nepríjemné. Očakávam, že ma tohto problému zbavíte .
odstranit zopar tetovani
Dobry den,chcela by som si dat odstranit zopar tetovani,zaujimala by ma cena odstranenia.Viem,ze to zavisi od viacero faktorov,ale aspon priblizne by ma zaujimala cena.Dakujem za odpoved . S pozdravom DZiedzinova

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.