Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

8. 1. 2017 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Poďakovanie za labioplastiku

Stojí to za to
Približná cena: 1.900 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Poďakovanie za labioplastiku
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chcem sa v prvom rade poďakovať pani dr.Skulavikovej za jej úžasne odvedenú prácu.K tejto operácií som sa odhodlávala vyše 5 rokov.Až keď som našla pani doktorku,sme si dohodli osobnú konzultáciu,pri ktorej mi všetko vysvetlila.Už pri tomto stretnutí som vedela,že hovorím s profesionálom a bola odhodlaná ísť do toho.Jej prístup,ľudskosť a ochota taktiež hlavne precíznosť je na nezaplatenie.Vôbec som sa nebála aký bude výsledok,pretože som jej naplno dôverovala.Skôr tam bol strach z bolesti :). Teraz som asi 2týždne po operácií,výsledok je ÚŽASNÝ. Pani doktorka je jednoducho anjel :) Aj po operácií ma kontaktovala ako sa cítim.Zaujíma sa,stará sa.Je jednoducho úžasná.Tie,ktoré sa odhodlávate či ísť alebo nie,určite choďte do toho.Cítim sa ako nová,po operácií žiadne bolesti.Pani doktorka,veľké ďakujem ešte raz,robíte ľudí šťastnými.Je vidieť,že práca Vás baví a robíte ju na 100% .Prajem Vám všetko len najlepšie:) VEĽKÁ VĎAKA EŠTE RAZ :)

2

Komentáre (2)

Ahoj Michaelaaa, ďakujem za hodnotenie. Aký si mala problém? Môžem sa spýtať na pooperačnú starostlivosť? Chladí sa to, beru sa nejaké lieky?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Vdaka patri i Vam Michaela, ze ste mi dali Vasu doveru, a pri tejto prilezitosti i kazdej mojej spokojnej pacientke, ktora ma svojim feedbackom presviedca o tom, ze moja praca ma nadalej zmysel...:-)
Vazim si to!
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.