Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

28. 9. 2018 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Úžasné nové prsia s implantátnmi 550ml

Stojí to za to
Približná cena: 2.800 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Úžasné nové prsia s implantátnmi 550ml
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

V 8/2018 som podstupila reaugmentaciu prsnikov z dovodu pootocenia povodnych anatomickych implantatov zn.Polytech 395ml full profil (1.augmentacia v 9/2016). Nakolko sa venujem aktivne fitnessu, povodny tvar implantatov mi nevyhovoval, sposoboval mi esteticke problemy v dosledku jeho nadmerneho opotrebenie pri tazkych silovych treningoch. Prsia boli tym dost daleko od seba a chybal im tym padom horny objem, prsny sval mi implantat vytlacal smerov od stredu von do stran, co esteticky nevyzeralo pekne. Tak som sa rozhodla pre vymenu implantatov za okruhle zn.Motiva. Operoval ma ten isty lekar MUDr.Trška Rastislav v Bratislave a po osobnej konzultacii zvolil okruhle implantaty zn.Motiva 550ml full profil a tie boli vlozene opat pod sval ako tie povodne. Po operacii som sa citila vyborne, ziadne bolesti, ziadne obmedzenia...a vysledok? Momentalne mam skoro 6 tyzdnov od zakroku a citim sa vynikajuco, o par dni uz mozem naplno cvicit a venovat sa tomu, co milujem... Moje nove prsia vyzeraju uzasne, prirodzene a nelutujem zatial vobec, ze som sa pre tuto zmenu rozhodla uz po 2x. Dr.TRŠKU mozem odporucit vsetkym zenam, ktore sa na podobnu operaciu chystaju prip.nad nou uvazuju ?

12

Komentárov (12)

Dobrý deň Mary86,
dekolt máte krásny.
Už sa naplno venujete znovu športu? Doporučil vám pán doktor sa niečomu vyvarovať, alebo dávať na niečo pozor? Zujímalo by ma, ako sa správajú implantáty pri športe?
Ďakujem za odpoveď
Lucka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj (budem tykať, snáď nevadí :-) ),
áno športu, resp.pohybu som sa začala venovať 2.5 týždňa po operácii, pričom som cvičila iba spodnú časť tela, po uplynutí 6 týždňov som s cvičením pokračovala už aj vo vrchnej časti tela a všetko je zatiaľ v poriadku, momentálne mám 9 týždňov po operácii a cvičím všetko okrem prsných svalov (zatiaľ) a implantáty sa správajú úplne normálne, takže spokojnosť je zatiaľ na mieste...ďakujem za pochvalu môjho dekoltu, tiež som veľmi spokojná s výsledkom, prsia už trocha poklesli a na dotyk aj na pohľad pôsobia úplne prirodzene :-)
Krásny deň prajem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj,
tykanie určite nevadí. ☺️
Iba 2,5 týždňa po operácii si už mohla začať cvičiť (teda aspoň tú dolnú časť tela)? To je super! Pýtala si sa operatéra, ako dlho máš čakať s posilovaním prsných svalov?
A k dekoltu... Myslím, že sa dá iba pochváliť. Je vážne pekne prirodzený.
Aj tebe pekný deň ☺️
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj...vďaka ešte raz za pozitívnu spätnú väzbu k výsldku mojej reaugmentácie :-) veľmi ma to teší....áno, cvičiť som začala iba 2,5 týždňa po operácii, ono keďže to bola druhá operácia a obal implantátu sa ponechával pôvodný, tak rekonvalescencia bola o to rýchlejšia, ľahšia a hlavne bezbolestná...čomu sa teším, pretože po 1.operácii tomu tak nebolo...Čo sa týka prsných svalov, tak už včera som ich precvičila jedným cvikom, nakoľko ma začalo bolieť medzi lopatkami a to môže byť spôsobené práve tým, že prsné svalstvo je stiahnuté a ochabnuté...išla som úplne zľahka, jeden cvik, ľahká váha a tak to chcem praktizovať aj do budúcna, len čisto z dôvodu, že telo je komplex a tak by sa malo cvičiť všetko a aby nedošlo k nejakým disbalanciám....takže asi toľko k tomu :-)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahojky,
ahá, vidíš nad tým som nerozmýšľala, že to mohlo "uľahčiť" rekonvalescenciu. ?
Podľa toho, ako o cvičení rozprávaš, asi to máš vážne rada a vyznáš sa v tom. ☺️ Tak ti prajem, aby si mohla cvičiť čo najskôr naplno. :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
ďakujem, Ti moc, ja už cvičím naplno :-) teda okrem tých prsných svalov, tie idem zľahka...áno cvičím viac ako 3 roky, milujem to a som rada, že si to konečne môžem užívať naplno :-)
Vďaka za Tvoje otázky a dotazy, krásny deň.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj
čitam.tvoje odpovede , píšeš ze po 1. augmentacii nebola rekonvalscencia taka rýchla , pochopitelne , Ja som po operacii skoro 4 mesiace cvicim tiez , po op. so. zacala asi po 2.5 mesiaci , chcem sa len spýtať ake si mala pocity, ci si mala nejake bolesti. Na cvicenie pouzivam pooperacnu podprsenku , dobre drzi, prsia ako také ma nebolia len odkedy som zacala cvicit citim akoby take pichanie , neviem ci je to este skoro alebo to mam nejako riesit? Niektore baby tvrdia ze trva aj rok jedna dokonca vra ela ze 2 roky trvalo kym sa citila komfortne . Len to pichanie ma znepokojuje. Operater mi vravel.ze na sono po operacii doporucuje ist najskor pol roka po. ze by tam este mohlo sa vselico ukazat.Na dotyk ma neboli nic , necitim.ziadnu hrčku ani nič, tak sa chcem hlavne spytat na tie pocity , ci by to mohlo byt napriklad z cvicenia
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj...tak je jasné, že 4 mesiace po augmentácii nemôžeš byť ešte úplne fit, naozaj trvá dlho, kým sa telo vráti do "pôvodného stavu", predsa len operácia a s ňou spojené okolnosti predstavujú pre telo záťaž a trvá nejakú dobu, kým sa dá opäť do normálu...čo sa týka pŕs, tak súhlasím s názorom iných, že naozaj trvá dlhšiu (aj 1 rok) kým si prsia sadnú, všetko sa zahojí ako má a takéto pocity, ktoré opisuješ sú úplne normálne, nezabúdaj, že každé telo je iné a každá žena prežíva obdobie rekonvalescencie úplne inak, ja som mala tiež podobné pocity, takže si myslím, že sa vôbec nemáš prečo obávať...nejaké to pichnutie som pociťovala aj ja, aj mimo cvičenia, a nielen pri ňom, a nemyslím si, že by to bolo spôsobené cvičením, i keď naozaj neviem v akej intenzite trénuješ ty, no určite treba na to ísť pomaly a prsné svaly precvičovať minimálne, ale predsa...Pokiaľ to nie sú vyslovené bolesti, neriešila by som to, uvidíš časom, či to prejde príp.sa to bude stupňovať, čo si ja ale nemyslím...každopádne držím palčeky a verím, že všetko bude v najlepšom poriadku :-)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahojte baby ,nedá mi nereagovat, nakoľko som tiez mala po operácii rôzne pichanie a po plávaní bolesť. Neviem čím to mohlo byť ale trvalo to viac ako pol roka keď som sa začala hýbať ,čo bolo cca po 9 tich týždňoch od augumentacii
Myslite si,že môže pohyb,cvičenia prsnych svalov nejakým spôsobom zmeniť tvar prs? I keď su tam implantaty?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, ťažko sa nejako vyjadrovať k Tvojej otázke, ale dľa môjho názoru môže, záleží však stále od intenzity tvojho cvičenia....Ja som mala najskôr anatomické implantáty zn.Polytech a ťažkými silovými tréningai, sa mi implantát otočil, čo v konečnom dôsledku malo vplyv aj na tvar prsníkov, boli veľmi ďaleko od seba a nevyzeralo to veľmi pekne, to však neznamená, že to je prípad každej ženy, čo cvičí, poznám ženy čo ťažko cvičia a ich prsia sú rovnaké ako na začaitku, všetko je veľmi individuálne podľa mňa, mne môj operatér odporučil vyhýbať sa nejakému extrémnemu precvičovaniu prsných svalov, nakoľko mám implantáty pod svalom a mohlo by to mať vplyv na tvar prípadne celkový vzhľad prsníkov či dekoltu...preto cvičím prsia naozaj minimálne a jedným cvikom zhruba raz za 2 týždne, to je všetko...
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Chcem sa opýtať,po koľkých týždňoch po augmentacii mozemmcvicit biceps alebo triceps.Dakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.