Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 2. 2017 · Aktualizácia: 3. 10. 2023

konzultacia v Trenčíne

Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chcem sa objednat u MUDr. V. Juraška na konzultaciu do Trenčina,nakolko som z Banoviec nad Bebravou a mam to tam najblizsie k mojmu bydlisku.

3

Komentáre (3)

Ahoj Hana, myslím, že Dr. Jurášek konzultuje a operuje už iba v Košiciach. Aký máš problém?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Mam 62 rokov a mam zaujem o zakrok Facelift a oper.viečok. Nakolko byvam v Banovciach n. Bebravou do Trencina mam najblizsie k mojmu bydlisku. A chcela som ,ze by ma operoval Dr. Jurašek,nakolko som to citala na nete,ze tam chodi operovat. 
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Musím Vás sklamať, ale pravdepodobne sú tie stránky, kde ste čerpala informácie, neaktuálne. Pán doktor už do Trenčína nedochádza. Pokiaľ nemôžete cestovať za pánom doktorom do Košíc, tu je zoznam doktorov, ktorí vykonávajú facelift najbližšie k Vášmu bydlisku: https://www.estheticon.sk/chirurgovia/face-lift-rhytidektomia-smas-face-lift?region=nitra
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Modriny žiadne a krásne oči

Dlho som zvažovala či podstúpiť blefaroplastiku alebo nie. Hľadala som najlepšie recenzie až som našla túto stránku. Jedine čo môžem napísať je že som si nemohla vybrať lepšie. Zákrok dopadol výborne. Modriny žiadne a som veľmi spokojná. Krásne...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.