Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

3. 5. 2018 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Úprava horných aj dolných očných viečok

Stojí to za to
Približná cena: 1.300 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Úprava horných aj dolných očných viečok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zaciatkom decembra som podstupila operaciu hornych aj dolnych viecok.Horne prave viecko mi previsalo viac ako lave a po dohode s MuDr Bohacom,som sa rozhodla oper.aj spodne.Pan doktor bol velmi mily a doslova"bozi clovek".S akymkolvek problemom som ho oslovila,okamzite reagoval a napisal odpoved.,alebo ma ukludnil.Po operacii som totiz letela 10h lietadlom k moru,kde som bola vyse 2mesiacov.Po cely cas som sa chranila pred slnkom(krem okuliare klobuk)Tie 2mes.som mala okolie oci cervene a bolo vidiet jazvy, no teraz po troch mes.je to uz velmi pekne.Mam len pozitivne reakcie a tvrdia,ze ma to omladilo a oci mi doslova vystupili.Urcite by som do toho isla znova.Zakrok nebolel, len prve dni to bolo neprijemne a trocha to svrbelo.Este raz dakujem MuDr.Bohacovi za jeho profesionalnu pracu a velmi ludsky pristup.

1

Komentár (1)

Dobrý deň,

ďakujem pekne za hodnotenie, som rád, že operácia splnila Vaše očakávania a radosť z výsledku máte nielen Vy, ale i Vaše okolie.
Prajem všetko dobré.

S pozdravom
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Blefaroplastika v Banskej Bystrici

Už dlhé roky ma trápil pokles horných viečok.V máji som sa rozhodla tento stav ukončiť :) Po dlhom hľadaní som sa rozhodla pre laserovú operáciu, blefaroplastiku horných viečok v Essur Clinic v Banskej Bystrici. Tento zákrok je možno drahší...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.