Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 12. 2020 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Dr. med. Jozefina Skulavik, Operácia očných viečok, moje najlepšie rozhodnutie, všetkým odporúčam

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Operácia očných viečok-Blepharoplastika, moje najlepšie rozhodnutie pre Dr. med. Jozefina Skulavik-všetkým odporúčam
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dlhé roky som mala poklesnuté horné viečka a samozrejme rokmi sa to len zhoršovalo. Nakoľko mi očné prípravky nepomáhali, okraj kožného záhybu sa mi dotýkal horných rias, stav bol už nepríjemne viditeľný, rozhodla som sa ďalej neváhať a podstúpiť blefaroplastiku. Moje rozhodnutie pre pani doktorku Škulavík bolo to najlepšie, aké som mohla urobiť. Som jej nesmierne vďačná za celý prístup od konzultácii, pri operácii aj po operácii. Pani doktorka je veľký profesionál s ľudským prístupom. Komunikovali sme veľa a podrobne pred zákrokom, počas zákroku bola veľmi citlivá, vnímavá a ľudská. Po zákroku hneď komunikovala a zisťovala pooperačný stav aj v priebehu ďalších dní. Po zákroku som nemala opuchy ani bolesti, mala som modriny, ktoré sa mi rýchlo hojili, presne som sa držala jej pokynov a vyplatilo sa. Teraz mám oko pekne rozžiarené, otvorené, oči sú súmerné, zákrok ma omladil. Ďakujem, že som mala možnosť spoznať takého navonok aj vnútorne úžasného človeka a rovnako aj veľkého profesionála, ktorého práca napĺňa. Pre porovnanie prikladám foto pred aj po zákroku.

1

Komentár (1)

Zdravim. Mozem sa opytat na cenu zakroku? Dakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Fantastický výsledok
Bola som u Dr Fabryho na operacii ocnych viecok uz pred rokom, a mam stale fantasticky pocit z vysledku. Jeho pristup k pacientom je naozaj skvely. Keby som mala ist este na nejaky zakrok, tak naozaj len k nemu.
Operácia očných viečok Bratislava

Nedávno som absolvovala operáciu očných viečok na Opera Clinic v Bratislave v Starom Meste. Moje počiatočné obavy rýchlo rozptýlil svojim profesionálnym prístupom lekár, MUDr. Paliatka a jeho asistentka. Dnes sa už na svet pozerám s " opraveným...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.