Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

3. 4. 2018 · Aktualizácia: 16. 9. 2023

2 mesiace po operácii po operácii u MUDr. Mládeka

Stojí to za to

O lekárovi

Nitra
Hodnotenie:
Zmenšenie prsníkov u MUDr. Mládeka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

15 rokov som sa odhodlávala k zákroku z dôvodu strachu. Ľutujem len jedno, že tak dlho. Prístup MUdr. Mládeka, jeho šikovnosť, ústretovosť personálu môžem len odporúčať. S výsledkom som nadmieru spokojná, absolútne ma nič nebolelo ani po zákroku. Som 2 mesiace po operácii, športujem, nič ma neobmedzuje. Vďaka.

4

Komentáre (4)

Ahoj Catrin, gratulujem Ti k životnému rozhodnutiu a som rada, že to bolo správne rozhodnutie. Mnoho žien tu píše, že jediné čo ľutujú je to, že sa neodhodlali už skôr. Strach si mala z bolesti alebo výsledku? Mohla by si prispieť i fotkami pred a po operácii? Určite by to ďalšie ženy, ktoré stále len o zmenšení prsníkov uvažujú a nevedia sa odhodlať, uvítali.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Catrin , plne suhlsim so vsetkym co si hore vyssie napisala pretoze to vnimam rovnako tak aj ja vcetne pristupu prim. MUDr.Mladeka a personalu a samozrejme aj so samotnym vysledkom. Ja som po zakroku 5. tyzden a veru mi sport uz riadne chyba ....... chcem sa ta opytat po dvoch mesiacoch co zo sportu mozes robit ? aj beh ci cvicenie na trampoline a teda Jumping ? dakujem za odpoved.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, ja som začala cvičiť už po 3 týždňoch v špeciálnej podprsenke z kliniky. Robila som všetko okolo nôh, čiže drepy, výpady, bežecký pás, ale len na menšej rýchlosti a pod. Po cca 5 týždňoch som pridávala TRX, klasický beh, veslá a podobne. Je to o tom ako sa cítiš na čo. Asi by som najskôr šla na to pozvoľne. Predsa len trampolína a jumping sú špecifické.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Catrin , dakujem za nasmerovanie. Ja som teraz poslednych par dni skusila drepy , na beh / ani ten lahsi / som sa este neodvazila a veslovanie uz vobec nie. Tiez mam specialnu podprsenku z kliniky ale akosi som si ,,moc,, k srdcu vzala odporucanie ze ziadne dvihanie ruk ci sportom namahanie ale myslim ze hlavne je to o tom ako si spravne napisala :,, Je to o tom ako sa cítiš na čo.................. Catrin prajem vsetko dobre .
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.