Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

21. 10. 2021 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Reoperácia po mastektómii kvôli vlneniu implantátu, MUDr. Roman Kufa a skvelé B-Lite

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Kvôli onkologickému nálezu som absolvovala totálnu mastektómiu a rozhodla som sa pre rekonštrukciu pŕs. Pri prvej operácii som podstúpila mastektómiu a vloženie expandérov s fyziologickým roztokom. Tie pripravili tkanivo a kožu na vloženie implantátov. Pri druhej operácii mi expandéry vymenili za implantáty. Lenže už na tretí deň po operácii som videla, že implantáty sú v hornej časti úplne zvlnené. Z racionálneho hľadiska sa to dalo chápať, mám štíhlu postavu a tenkú kožu, ktorá bola po použití expandérov ešte tenšia. No pohľad na môj dekolt rozhodne nebol dobrý a ošetrujúci lekári s tým nevedeli nič urobiť. Nechcela som sa zmieriť s tým, ako to vyzerá. Pri pátraní na internete som našla implantáty B-Lite. Keď som si naštudovala ich fyzikálne vlastnosti, bola som presvedčená, že vyriešia môj problém. Zistila som, že implantát je naplnený silikónom a vzduchovými mikrosférami, vďaka čomu je ľahší, gravitácia tak naň pôsobí menej. Kontaktovala som distribútora, ten bol veľmi ochotný a poskytol mi ďalšie informácie. Na konzultáciu som sa objednala do Perfect Clinic k MUDr. Romanovi Kufovi. Zhodli sme sa, že výsledok operácie s implantátmi B-Lite by vyzeral lepšie, aj keď istá miera rizika tam stále je. Našťastie, vlnenie sa po operácii neprejavilo. Prsia sú príjemné, prirodzené, celkovo ladia s postavou. Výsledok je nad moje očakávania, cítim sa veľmi komfortne. Vďaka prístupu a skúsenostiam distribútora a MUDr. Kufu som so svojimi prsiami spokojná. Po tri a pol roku od výmeny implantátu môžem zhodnotiť, že som zdravá, v dobrej kondícii a žijem plnohodnotný život. Aj s časovým odstupom môžem potvrdiť absolútnu spoľahlivosť implantátov B-Lite. Držia tvar, neklesajú a ctia svoju majiteľku. Na prázdne miesto po dvorcoch pribudli tetovania, ktoré ma vystihujú. Ruža ako symbol ženskosti a znak hippies ako znak toho, že si v každej situácii môžeme zachovať vnútornú slobodu.

1

Komentár (1)

Pekný deň, Janaruze,
ďakujem, že ste sa podelili o Váš príbeh. Výsledok je naozaj úžasný! Krásna práca. Implantáty B-Lite sú svojimi vlastnosťami naozaj jedinečné. Všetky moje známe išli do B-Lite a neľutujú. Prsia vyzerajú prirodzene a implantáty sa pekne prispôsobia každej majiteľke.😊 Užívajte.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Teším z nových pŕs
Na klinike som sa cítila príjemne a personál svojím skvelým prístupom mi môj pobyt len uľahčil kedže som sa zákroku troška bála. Zákrok prebehol dobre a ja sa teším z nových pŕs. Rada sa vrátim

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.