Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

28. 9. 2018 · Aktualizácia: 13. 9. 2023

Nadšená po zväčšení pier

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Nadšená po zväčšení pier
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Trvalo mi to hodnú chvíľu nájsť dobrú doktorku, ale konečne sa podarilo a za nič by som ju nevymenila. Takže určite vrelo odporúčam. Po predošlej situácii v jednej nemenovanej BA klinike, kde mi výplň pokazili som sa dlho odhodlávala, či ešte niekedy k niekomu vôbec pôjdem. Názor som zmenila keď som uvidela premeny pani doktorky a bola som nadšená. Rozhodla som sa teda, že sa k nej objednám a do cirka 2 týždňov som už mala termín. S priebehom "zákroku" ako aj s výsledkom som nadmieru spokojná. Všetko prebehlo výborne a v mojom prípade hlavne bez bolesti. Opuch zmizol do dňa a malé modrinky asi do 5, (dali sa pekne prekryť makeup). Za mňa teda 100% spokojnosť v každom smere a už sa teším na ďalší termín.

1

Komentár (1)

Dobrý deň,
som rada, že ste aj vy našla doktroku, ktorej môžete veriť. ☺️
Pre akú výplň pier a koľko mililitrov ste sa rozhodla?
Pekný deň.
Lucka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
hlboká vráska na čele
Dobrý deň, chcem sa opýtať na cenu vyplnenia jednej hlbokej vrásky na čele kyselinou hyalurónovou, myslím aj s cenou konzultácie a všetko, čo je stým spojené. Aká je dlhá čakacia doba na zákrok.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.