Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

31. 3. 2019 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Zväčšenie prsníkov pred 3 rokmi, anatomické implantáty 440 ml

Stojí to za to

O lekárovi

Nitra
Hodnotenie:
Zväčšenie prsníkov pred 3 rokmi, anatomické implantáty 440 ml
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zväčšenie prsníkov (augumentaciu)som podstúpila na Avelane Clinic pred 3rokmi.Operoval ma MUDr.Mládek.Je to veľmi milý pán doktor.Navyše je to veľký profesionál a estet.Som veľmi spokojná.Mam anatomické implantáty 440 ml.Tiez chcem pochváliť celý personál kliniky,sestričky ktoré vám pomôžu so všetkým,aj slečny na recepcii.

1

Komentár (1)

Dobry den. Mozem sa opytat akej ste postavy? Pretoze mam vysku 175cm 60kg a hrudnik 80cm.Neviem sa rozhodnut ci anatomicke 350 ml alebo 440ml. Chcem aby vyzerali prirodzene ale nie moc velke. Ci tych 440 uz nieje vela. Pripadne mozete mi poslat este nejaku foto prosim nech mam lepsiu predstavu? Dakujem pekne Jana ?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Konzultacia
Pan doktor bol ustretovy a mily. Konzultacia prebehla podla mojich ocakavani. Celkovy dojem z kliniky mi pokazila slecna blondinka na recepcii, ktora sa tvarila odmerane az arogantne a mala som pocit, ze ju otravujem.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.