Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

8. 6. 2020 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Krvavé podliatiny po laserovém odstránenie tetovania

Nestojí to za to

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Som nešťastná z toho, že som vôbec navštívila túto kliniku. Podstúpila som odstránenie tetovania, na zákroku som bola viackrát. Prvá vec, ktorá bola zlá: pani doktorka sa ma nepýtala absolútne na žiadne choroby, na môj zdravotný stav, či napríklad nie som tehotná absolútne nič. Nedokázala mi poskytnúť ani len jednu fotografiu ich práce, neinformovala ma ani len či to mám po zákroku niečím natierať. Až keď sa mi to zapálilo a zavolala som tak zrazu že áno treba to natierať. Bola som tam približne 6x, pani doktorke sa po niekoľkých zákrokoch zdalo, že mi to pomaly mizne, zvýšila intenzitu lasera a tak to aj dopadlo. V tetovani mám krvavé podliatiny, mám to zapálené ešte aj 4 mesiace po poslednom zákroku a celé tetovanie bude jedna veľká jazva. Bola som teraz na inej klinike a boli zhrození. Potvrdili mi, že tam bude veľká jazva a prístup sa nedá porovnať. Podpísanie papierov, informovanie sa o zdravotnom stave, opisovanie postupu práce a ako sa správať po zákroku. Takže asi toľko.

4

Komentáre (4)

Zdravím, čím ste si to nakoniec natierali? Som v podobnej situácii
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Povedali mi ze to mám natierať Bepanthenom ale to absolútne nepomohlo. Problém bol v intenzite lasera a v neprofesionalite, tým pádom som poznačená do konca života.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Do akej kliniky tej ďalšej ste išli prosím ? Ďakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Zle som sa vyjadrila, nakoniec som navštívila tetovacie štúdio v Žiline kde pracuje poriadny profesionál a tetovanie ktoré mi ostalo spolu s jazvami mi pretetoval iným tetovaním fakt nádherne ale jazvy samozrejme ostali.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.