Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

22. 2. 2018 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Neodborny prístup

Nestojí to za to
Približná cena: 50 €

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Neodborny prístup, povýšenecke správanie a neochota! Prišla som na kliniku , nedali mi vyplniť žiaden dotaznik a nemám ani žiadne potvrdenie o odstránení tetovania. Bolo vidieť že priorita je zarobiť a nie spokojnosť klienta. Nanajvýš mam trvalé následky a poškodenia na zdravý v podobe popálenín 2.stupňa, jaziev a spalenej kože až do mäsa. Nie som prvá ktorá ma takéto skúsenosti. Neodporúčam.

4

Komentáre (4)

Dobrý deň Petra.Petra, je mi veľmi ľúto, že sa zákrok nepodaril a z toho celého priebehu nemáte dobrý pocit. Komunikovali ste po zákroku s lekárom, ktorý ho vykonal a upozornili ste na nespokojnosť? Nebola Vám z jeho strany ponúknutá oprava, poprípade čo na to hovoril?
Z legislatívnych dôvodov nemôžeme publikovať negatívne hodnotenia s uvedením všetkých detailov, v tomto prípade s menom lekára/kliniky. Zodpovednosť za obsah je na nás, tzn. pokiaľ by klinika/lekár vzniesol obvinenie na súde, že ide o lož či akokoľvek skreslenú informáciu, trestne odpovední by sme boli my/portál.
Negatívne hodnotenie s uvedením všetkých detailov je možné iba u subjektov, ktoré s tým súhlasili – tzv. Transparentní lekári https://www.estheticon.sk/transparentny-lekar-podmienky – je ich stále viac a pevne verím, že raz budeme mať na portáli iba zodpovedných lekárov.
Vzhľadom k tomuto faktu, vás poprosím neuvádzať meno lekára pod príspevkom. Pretože chápeme, že sú to informácie pre Vás dôležité, tak si toto všetko môžete povedať cez "súkromé správy", ktoré sú len medzi Vami užívateľmi. A to jednoduchým klikom pod jej profilovým obrázkom. Určite má ale vaše negatívne hodnotenie svoj význam. Vami zvolený počet hviezdičiek sa prepíše lekárovi do celkového hodnotenia a na hodnotenie môžu reagovať iní užívatelia.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Môžete to teda vymazať, ano komunikovala som a zodpovedné pracovníčky sa z toho vykrucali bohužiaľ.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ja som tam tiež bol a to isté ako ste na FB
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj teraz nedávno si sa dala na odstránenie a toto ti ostalo po rukách ? Po ktorom sedení sa to stalo či hneď na prvom?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.