Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

29. 1. 2021 · Aktualizácia: 3. 10. 2023

Zväčšenie pŕs, MUDr. Mládek, Avelane Clinic Nitra, prsia sú krásne, som maximálne spokojná

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie pŕs, MUDr. Mládek, Avelane Clinic Nitra, prsia sú krásne, som maximálne spokojná
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

2.12.2020 som absolvovala augumentáciu prsníkov u pána doktora Mládeka v Avelane clinic. Teraz som 8 týždňov po operácií, a nemôžem absolútne nič vytknúť! Prsia sú krásne, bolesť žiadna, iba na tesne po operácii, a ani to nič nebolo :) som maximálne spokojná s výsledkom, takisto aj s prístupom pána doktora, aj s prístupom celej Avelane Clinic :) Rozhodne odporúčam každej žene, ktorá premýšľa nad zväčšením prsníkov, nieje nad čím uvažovať :) pán doktor je naozaj veľký profesionál, a starostlivosť na klinike perfektná :) Veľmi pekne ďakujem! Naozaj spokojnosť obrovská :)

1

Komentár (1)

Zdravím?‍♀️
Ďakujeme za podelenie sa o Váš príbeh a odporúčanie pána doktora a kliniky? Ako prebieha zotavovanie? Všetko v poriadku? O fotečky by ste sa nechcela s nami podeliť????? Veľmi by ma zaujímal ten krásny výsledok????
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Prsa pro mě byla noční můrou

Ako každá žena niekedy bola so sebou nespokojná, ja som presne taká istá :) Moje prsia pred zákrokom boli pre mňa nočnou morou, ale veľmi som sa bála zákroku. Keďže každý ma odhováral, trvalo mi dlho kým som sa odhodlala. No dnes som neskutočne...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.