Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

28. 10. 2017 · Aktualizácia: 11. 9. 2023

Operácia horných viečok (MUDr. Boháč)

Stojí to za to
Približná cena: 600 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Operácia horných viečok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Minulý rok v lete som absolvovala operáciu horných viečok u MUDr. Boháč. S prístupom MUDr. Boháčá som bola maximálne spokojná, ústretový prístup, pohodový doktor. Samotný zákrok som absolvovala v ProCARE Medissimo a musím povedať nemocnica, doktor a personál boli na vysokej úrovni. Po operácii som odchádzala bez prevezu očí sama, doba rekonvalescencie trvala zhruba 2 týžne. Jazvičky sa vyhojili, sú hladké, tenké, viditeľné, iba, keď zatvorím oči inak nie.

4

Komentáre (4)

Ahoj jenna f, ako dlho si sa rozhodovala o podstúpení operácie? Ako si sa dozvedela o doktorovi a podľa čoho si ho vyberala?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Jani, o operácii som sa rozhodovala zhruba 6 mesiacov, pričom ma každý okolo odhováral, že to ešte nepotrebujem a bla bla.. tie rečičky okolo. Ale ja som sama vedela najlepšie. Na MUDr. Boháča som dostala odporučenie od mojej známej, ktorá ho poznala veľmi dobre a viem, že by mi zle nechcela. Potom som si samozrejme preštudovala jeho www.stránku a skontaktovali sme sa osobne. Po stretnutí s doktorom a vyšetrení som mala veľmi dobrý pocit z neho aj z odbornej komunikácie a išla som do toho. Neľutujem!! Zlepšilo mi to život a hlavne môj výzor, opäť som spokojná a vyzerám úplne super. Do budúcna, ak bude zasa o pár rokov treba, som ochotná túto operáciu absolvovať opäť a u MUDr. Boháča :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Môžem sa spýtať, či by si nevložila fotky pred/po, iba okolie očí, aby ta nikto nepoznal :) kedy si sa začala po operácii líčiť?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň,ďakujem pekne za spätnú väzbu a prejavenú dôveru (aj do budúcna). Som rád, že ste boli so zákrokom i celým procesom , ako aj s konečným výsledkom spokojná.

Teším sa možno niekedy nabudúce.

S prianím pekného dňa
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Fantastický výsledok
Bola som u Dr Fabryho na operacii ocnych viecok uz pred rokom, a mam stale fantasticky pocit z vysledku. Jeho pristup k pacientom je naozaj skvely. Keby som mala ist este na nejaky zakrok, tak naozaj len k nemu.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.