Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

28. 10. 2017 · Aktualizácia: 11. 9. 2023

Operácia horných viečok (MUDr. Boháč)

Stojí to za to
Približná cena: 600 €

Hodnotenie jenna_f588516:

Operácia horných viečok

Minulý rok v lete som absolvovala operáciu horných viečok u MUDr. Boháč. S prístupom MUDr. Boháčá som bola maximálne spokojná, ústretový prístup, pohodový doktor. Samotný zákrok som absolvovala v ProCARE Medissimo a musím povedať nemocnica, doktor a personál boli na vysokej úrovni. Po operácii som odchádzala bez prevezu očí sama, doba rekonvalescencie trvala zhruba 2 týžne. Jazvičky sa vyhojili, sú hladké, tenké, viditeľné, iba, keď zatvorím oči inak nie.

4

Komentáre (4)

Ahoj jenna f, ako dlho si sa rozhodovala o podstúpení operácie? Ako si sa dozvedela o doktorovi a podľa čoho si ho vyberala?
Odpovedať
Ahoj Jani, o operácii som sa rozhodovala zhruba 6 mesiacov, pričom ma každý okolo odhováral, že to ešte nepotrebujem a bla bla.. tie rečičky okolo. Ale ja som sama vedela najlepšie. Na MUDr. Boháča som dostala odporučenie od mojej známej, ktorá ho poznala veľmi dobre a viem, že by mi zle nechcela. Potom som si samozrejme preštudovala jeho www.stránku a skontaktovali sme sa osobne. Po stretnutí s doktorom a vyšetrení som mala veľmi dobrý pocit z neho aj z odbornej komunikácie a išla som do toho. Neľutujem!! Zlepšilo mi to život a hlavne môj výzor, opäť som spokojná a vyzerám úplne super. Do budúcna, ak bude zasa o pár rokov treba, som ochotná túto operáciu absolvovať opäť a u MUDr. Boháča :)
Odpovedať
Môžem sa spýtať, či by si nevložila fotky pred/po, iba okolie očí, aby ta nikto nepoznal :) kedy si sa začala po operácii líčiť?
Odpovedať
Dobrý deň,ďakujem pekne za spätnú väzbu a prejavenú dôveru (aj do budúcna). Som rád, že ste boli so zákrokom i celým procesom , ako aj s konečným výsledkom spokojná.

Teším sa možno niekedy nabudúce.

S prianím pekného dňa
Martin Boháč
Odpovedať

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Úžasná lekárka a excelentný chirurg
Dobrý deň, s pani doktorkou som sa stretla pred rokom , je výborný odborník, excelentný chirurg a veľký profesionál, pomohla mi vyriešiť môj dlhoročný problém operáciou viečok, vrelo odporúčam ...pani Mária

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.