Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

3. 5. 2019 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Odstránenie lipómu Košice

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

So zákrokom som veľmi spokojná. Oceňujem profesionálny a ľudský prístup Mudr.Olega Turkina a tiež to, že som ho podstúpila v lokálnej anestézii, hoci lipóm bol veľký. Spolu s pánom doktorom sme to úspešne zvládli. Pána doktora vrelo odporúčam a zároveň mu ešte raz ďakujem.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
ceny
Odporucam overit si pred zakrokom cenu. Ja som si pozrela cennik na stranke a potvrdila si ho aj telefonicky. Zial namiesto povodnych 22 Eur som nakoniec zaplatila 42 bez toho, aby ma na to niekto upozornil.
znamienko

dobry den,je mozne vykonat odstranenie znamienok v maji? ako je to so slnieckom? Mam jedno znamienko na chrbte a jeden kozny vyrastok za uchom. som momentalne v zahranici apridem domov AZ v maji. A ste sukromna doktorka alebo potrebujem mat...

Čítať ďalej
Odstránenie znamienok a CO2 laser
Zákrok som podstúpila iba včera. Zatiaľ som spokojná aj s hojením raniek. Dodržiavam pokyny pani dr. Višňovskej a vyzdvihujem jej profesionalitu a odbornosť. Cením si aj veľmi ľudský prístup k pacientovi/klientovi.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.