Drakula terapia- omladenie vlastnou krvou- jazvy po akné-začervenaná pleť

Nicol983237
Nicol983237
27. 12. 2020 · Posledná odpoveď: 8. 2. 2021

Dobrý deň ja by som sa chcela opýtať či by sa týmto zákrokom dali vyriešiť aj jazvy po akné a začervenaná pleť. Podstúpila som aj laser 4krat ale velmi to nepomohlo..

Reklama

odpovede (2)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Dobrý deň
Drakuloterapia samotná problém s akné aj začervenaním samotný problém nerieši. Uškodiť vám to určite neuškodí. Je potrebné ju kombinovať ju aj s inými zákrokmi. Na akné by som odporučila napr. PRX T33, resurfacing, mezoterapiu......, čo sa týka začaervenania, predpokladám, že máte začínajúcu rozaceu a tam by som začala používať kozmetické prípravky určené na tento typ problému.

Lučenec
Estetická chirurgia

Dobrý deň,
plazmalifting, alebo omladenie vlastnou plazmou, pomáha efektívne regenerovať kožné bunky. Zabezpečuje tak účinné vyhľadenie vrások a výrazných znakov starnutia či veľmi povolenej pleti. Okrem omladenia má významné využitie aj v oblasti regenerácie jaziev. Liečivé účinky pozitívne vplývajú na pokožku po rôznych zákrokoch. Zákrok ako taký je v tomto prípade bezbolestný, pretože na oblasť vpichu je vopred nanesená anestetická masť.

S pozdravom
MUDr. Kitti Máčadiová
Klinika YES VISAGE

Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie
(0)
2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Estetická chirurgia, Estetická medicína
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Mikrodermabrázia
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 8. 2. 2021
Rádiofrekvencia
Žiadne odpovede

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi
Opýtajte sa lekára