Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 4. 2021 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Zväčšenie prsníkov- Mentor-450ml, vys. profil, MUDr. Mládek, Avelane, Nitra, prsia sú veľmi pekné

Stojí to za to
127992
127991
127990
127989

Hodnotenie Zuzanbel:

Zväčšenie prsníkov- Mentor-450ml, vys. profil, MUDr. Mládek, Avelane, Nitra, prsia sú veľmi pekné

Rozhodla som sa pre augmentáciu ešte minulý rok na základe osobného odporúčania kamarátky. Mala som postúpiť zákrok 7.9.2020. Vyskytol sa neočakávaný problém s arytmiou (extrasystoly). Som rada, že to pán primár nevzdal a ja som absolvovala kardio a endokrinologické vyšetrenia. Keď sa ukázalo, že som v poriadku a zdravá, stanovili sme nový termín 31.3.2021, to bol ten deň D. Zákrok sa vydaril bez komplikácií, jednalo sa o zväčšenie implantátmi Mentor 450 ml vysoký profil. Večer v deň operácie som za podpory sestry sama zašla na WC, nebolo mi zle, nemala som nejaké veľké bolesti. Na 5 deň už som neužívala vôbec nič od bolesti. Teraz po dvoch týždňoch prsia krásne zahojené a veľmi pekné. Malé modrinky pod prsiami, ktoré miznú. Prsia nie sú vôbec ťažké, cítim sa s nimi fantasticky. Manžel je tiež nadšený. Kliniku Avelane Clinic a pána primára môžem len odporučiť. Profesionálny a zároveň ľudský prístup.

1

Komentár (1)

Zdravím Zuzanbel,
ďakujeme za pekné hodnotenie a odporúčanie. Teší ma, že zákrok ste napokon mohla podstúpiť a s výsledkom ste spokojná a cítite sa fantasticky. Moc by ma zaujímal výsledok. Nechcete sa s nami podeliť aj o fotečky pred a po??
Odpovedať

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zla nikdy viac - Agumentacia

Ahojte baby, bola som na konzultacii trvala 5min zvysok nechal na svojho asistenta, operacia prebehla z meskanim 1hod pricom operoval nas 3 baby, pri kontrole ani nevedel kto som, z odstupom casu nie som z jeho zakrokom vobec spokojna a to nehovoriac...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.