Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 4. 2021 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Zväčšenie prsníkov- Mentor-450ml, vys. profil, MUDr. Mládek, Avelane, Nitra, prsia sú veľmi pekné

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie prsníkov- Mentor-450ml, vys. profil, MUDr. Mládek, Avelane, Nitra, prsia sú veľmi pekné
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Rozhodla som sa pre augmentáciu ešte minulý rok na základe osobného odporúčania kamarátky. Mala som postúpiť zákrok 7.9.2020. Vyskytol sa neočakávaný problém s arytmiou (extrasystoly). Som rada, že to pán primár nevzdal a ja som absolvovala kardio a endokrinologické vyšetrenia. Keď sa ukázalo, že som v poriadku a zdravá, stanovili sme nový termín 31.3.2021, to bol ten deň D. Zákrok sa vydaril bez komplikácií, jednalo sa o zväčšenie implantátmi Mentor 450 ml vysoký profil. Večer v deň operácie som za podpory sestry sama zašla na WC, nebolo mi zle, nemala som nejaké veľké bolesti. Na 5 deň už som neužívala vôbec nič od bolesti. Teraz po dvoch týždňoch prsia krásne zahojené a veľmi pekné. Malé modrinky pod prsiami, ktoré miznú. Prsia nie sú vôbec ťažké, cítim sa s nimi fantasticky. Manžel je tiež nadšený. Kliniku Avelane Clinic a pána primára môžem len odporučiť. Profesionálny a zároveň ľudský prístup.

1

Komentár (1)

Zdravím Zuzanbel,
ďakujeme za pekné hodnotenie a odporúčanie. Teší ma, že zákrok ste napokon mohla podstúpiť a s výsledkom ste spokojná a cítite sa fantasticky. Moc by ma zaujímal výsledok. Nechcete sa s nami podeliť aj o fotečky pred a po??
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zvačšenie prsníkov v Interklinik

Mať dokonalý výzor a byť stále upravená je pre mňa veľmi dôležité. Keď som sa rozhodovala pre zvačšenie prsníkov, hľadala som skúsených odborníkov, ktorým môžem naplno dôverovať. Zverila som sa do rúk špičkového tímu v Interklinik, pretože toto...

Čítať ďalej
úprava prsníka

Po dlhoročnom odohlavani :-) som sa telefonicky objednala na úpravu prsníka ,keďže som mala o dosť veľký rozdiel medzi nimi :-) som nadmieru spokojná aj keď je od operácie len 5 mesiacov ,už teraz vidím a hlavne cítim sa lepšie a sebavedomejsie...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.