Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

24. 6. 2021 · Aktualizácia: 8. 9. 2023

Zväčšenie pier, MUDr. Šimko, som spokojná, výborný zážitok

Stojí to za to
Približná cena: 160 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie pier, MUDr. Šimko, som spokojná, výborný zážitok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Veľmi odporúčam doktor Šimko je vynikajúci profesionál, milý, no hlavne je to človek. Ja som za ním prišla po zlých skúsenostiach. Ale keby to bolo treba, chodím aj každý deň. Včera som mala výborný zážitok z niečoho, z čoho som mala veľký strach. Po zväčšení pier som sa bála. Doktor Šimko je veľký profesionál, je ľudský, milý a hlavne vie, čo robí. Zákrok bol robený veľmi profesionálne a bol úplne bezbolestnný.  Mňa zákrok vôbec nebolel, Lukáš je úžasný vo svojej práci a keď sa niekto spýta, odporučím ho a aj ja sama sa určite ešte vrátim. Ďakujem pekne ešte raz doktorovi s veľkým D. Vždy budem odporúčať doktora Šimka.Ďakujem veľmi pekne, ste naozaj top.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
trvalé zväčšenie pier - Permalip
Mám týždeň po zákroku a som nesmierne spokojná. Prístup personálu aj pána primára bol úžasný, pery mám krásne, prirodzené, žiadna "kačička", presne tak, ako sme sa s pánom primárom dohodli. Ďakujem veľmi krásne.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.