Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

11. 10. 2021 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Labioplastika, MUDr. Dziuban, Frais, Bratislava, zákrok bol bezbolestný a výsledok je úžasný

Stojí to za to
Približná cena: 730 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Labioplastika, MUDr. Dziuban, Frais, Bratislava, zákrok bol bezbolestný a výsledok je úžasný
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Nad zákrokom som dlho nerozmýšľala, mám 40 rokov, 2 pôrody. Kliniku Frais poznám a preto som si ju vybrala. Konzultácia prebehla bez ostychu, pán doktor je veľmi empatický, všetko mi vysvetlil, cítila som k nemu dôveru. Termín sme prispôsobili po najbližšej menštruácii. Na zákrok som prišla doobeda, hneď som sa šla prezliecť do operačnej košele a bez čakania som bola na operačnom stole. Zvolila som si lokálnu anesteziu (bola možnosť aj celkovej). Prítomný bol pán doktor, instrumentar a veľmi milá sestrička. Vládla tam veľmi pokojná a príjemná atmosféra, cely čas sme sa rozprávali a aj zasmiali. Cítila som len bolesť pri aplikácii anestetika, čiže pár sekúnd 2x. Nič, čo sa nedalo vydržať. Potom som už necítila vôbec nič. Do polhodiny som bola už prezlečená, pán doktor mi vo svojej ambulancii vysvetlil pooperačné ošetrovanie a predpísal antibiotiká a lieky od bolesti (ktoré mi nebolo vôbec treba). Nemala som žiadne bolesti, sama som sa bez problémov odviezla 2 hodiny domov. Doma som si do fľaše s rozstrekovačom dala vždy čerstvý repík, často sa sprchovala a dopriala rane vzduch. Nepotrebovala som jediný liek od bolesti. Nenosila som spodné prádlo, inak som úplne normálne fungovala, chodila, opatrne sedela - ale len preto, aby som tam nič nepokazila. Nič ma za cely čas nebolelo, nestipalo, netahalo, nekrvacalo, len som bola tak podvedome opatrná. Nikto si vôbec nic nevšimol, že som na nejakom zákroku bola. Som 2 týždne od zákroku, rana je zahojená, vypadávajú mi stehy a idem na kontrolu. Výsledok je úžasný, som nadšená a maximálne spokojná. Tlieskam dr. Dziubanovi, je to profík a ako mi pred zákrokom povedal, že uvidím, že to nie je nič hrozné, mal pravdu. Ďakujem a odporúčam.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Ĺudský prístup pri labioplastike

Podstúpila som operačný zákrok u MUDr. Škulavíkovej. Veľmi si cením jej ľudský aj profesionálny prístup , ktorý si ako lekárka cením o to viac, keďže viem čo všetko za tým je. S výsledkom som veľmi spokojná, nielen po estetickej, ale aj po stránke...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.