Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

8. 11. 2021 · Aktualizácia: 27. 9. 2023

Zväčšenie prsníkov, MUDr. Mládek, Avelane, Nitra, splnil sa mi sen o krásnych prsiach

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie prsníkov, MUDr. Mládek, Avelane, Nitra, splnil sa mi sen o krásnych prsiach
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Patrím medzi nesmierne spokojné klientky pána doktora Mládeka . A keďže som to doteraz nenapísala, považujem za svoju povinnosť dať o tom všetkým konecne vedieť. Naozaj som urobila najlepšie rozhodnutie keď som sa zverila do jeho rúk. Splnil mi nielen sen o krásnych prsiach, ale naviac urobil všetko preto, aby som si odniesla spokojnosť aj po iných stránkach. Pri operácii urobil všetko preto, aby nenarušil nervové zakončenia presne ako som si to priala. Jeho prístup je veľmi profesionálny a hlavne veľmi ľudský. Už pri konzultácii som cítila, že som v rukách lekára pre ktorého je na prvom mieste vaša spokojnosť. Upokojil má keď som cítila obavy a vysvetlil mi všetko čo som potrebovala. Toto moje rozhodnutie považujem za najlepšie práve vďaka nemu. A celý personál kliniky si zaslúži maximálnu pochvalu za to, ako sa dokážu obetavo starať o pohodlie a čo najpríjemnejšie chvíle na klinike Avelane. Ďakujem veľmi.

3

Komentáre (3)

Ahoj Adka,
teší ma, že ste s výsledkom spokojná. Ako dlho ste po operácii, už si prsia sadli? Smiem vedieť pre akú značku a veľkosť implantátov ste sa rozhodli? Mali ste v tom jasno alebo ste si nechali poradiť? Nechcete sa podeliť aj o výsledok? 📸
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Pozdravujem vás.
Áno, veľmi rada vám odpoviem na vaše otazky. Zvlášť, ak to pomôže aj iným ženám aby sa rozhodli pre tento zákrok a aby sa rozhodli správne pri výbere doktora. Ja som dostala odporučenie od kamarátky, ktorá mala osobnú skúsenosť s pánom doktorom.
Takže ....určite si už prsia pekne sadli a teraz mám pocit, že boli vždy moje. Teda, že su ako pravé. Pred operáciou som sa obávala mnohých veci. Ako je napr. citlivosť atd...No musím povedať, že aj v tomto zohrala skvelá práca MUdr.Mladeka obzvlášť veľku ulohu. Nemám absolútne žiadny problém s citlivosťou.
Často s mojím priateľom spomíname na to, aké to bolo pred operáciou a teraz po operacii počúvam od priateľa, ako ďakuje za skvelú prácu ktorú odviedol MUDr. Mládek.
Keď som sa rozhodovala pre značku a tvar nechala som si predovšetkým poradiť. Je pravda, že som mala aj zistené, aké možnosti su najlepšie. Ale predovšetkým som to vložila do rúk pána doktora. Napokon, kto vám môže lepšie poradiť, ako odborník ktorý to má denne v rukách.
Pokiaľ ide o výsledok môžem ho opísať len jedným slovom ...Top..
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ďakujem za obsiahlu odpoveď. Musí to byť skvelý pocit, keď sa naplnia očakávania, však? Mám z toho radosť za Vás.🤩 Akú značku a veľkosť implantátov ste teda zvolili?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.