Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

5. 9. 2016 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Mentor anatomicke, ulozene pod sval 375 ml - po 2 detoch

Stojí to za to
Približná cena: 3.800 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Mentor anatomicke, ulozene pod sval 375 ml - po 2 detoch
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobry den prajem:) 30.8.2016 som podstupila augmentaciu s mastopexiou(modelaciou)prs. Kedze mam dve deticky prsia ovisnute, bez objemu a asymetriou,vsetko ohladom zakroku som mala skonzultovane s panom doktorom o ktorom som bola 100% presvedcena ze mi splni moje poziadavky a mojim prsiam doda novy vzhlad). S vlastnou skusenostou kamosky u Dr. Kovaca som sa rozhodla podstupit zakrok u neho a Nelutujem. Prvy dojem skvely a po prvej konzultacii som vedela ze sa vratim k nemu.Absolvovala som este jednu konzultaciu ale ten pan Dr.ma nepresvedcil. Takze 30.8 7.00 prichadzam na Avelane clinic do Nr. Hned priprava na Op, doktor na izbe zakreslil, o pol 8 odchod na operacky.8.00 zac.operacie. vsetko sa to zbehlo neuveritelne rychlo.Kedze pan doktror modeloval aj zvacsoval prsia zakrok trval 3,5 hodiny..prebrala som sa nieco po 12.00 a citila som strasny tlak na hrudniku a pocit takeho nedokonaleho dychania..po prevezeni na izbu som v pracid.intervaloch dostavala analgetika a po 17.00 som vstala za pomoci sestry z postele a presla na Wc. To prve posadenie a celkove zdvihanie sa je bolestive ale da sa to prezit, skor by som povedala ze mna viac bolel chrbat ako hrudnik. Ale kazdy sme individualna bytost a mame iny prah bolesti. V noci taktiez sestricka chodila,kontrolovala a podala amalg.takze sa netreba bat.Na druhe rano som uz zvladla vsettko sama. Nasledoval prevaz u p.Doktora a prvy pohlad na prsia. Aj ked boli opuchnute,zasivane ale ja som sa citila skvelo.Vybrali redony, Nalozili mi spec.podprsenku a znacne sa ulavilo. 1.9. Opat prevaz, dostala som pokyny co mozem/nemozem a bola som prepustena domov.Tabletky od bolesti som jedla len na poucenie Dr.ze mi tym budu prsia odpuchat ale bolesti som nemala uz od 2.dna. Dnes som 6.den po a uz ma mrle zeru nie som zvyknuta na takyto kludovy rezim. Za dva dni idem na prvu kontrolu,tesim sa a som zvedava. Co sa tyka prs (anatomicke impl.Zn.Mentor 375ml ulozene pod sval) chcela som prirodzeny vzhlad a velkost prs k postave a aby ma pri sporte neobmedzovali.)A co sa tyka kliniky, p. dr. KOVACA,dr. Sabovej( anesteziolog) a personalu chcem sa im velmi pekne podakovat za starostlivost, neprehanam ked napisem na velmi vysokej urovni. Bola som 100%spokojna. A odporucam vs.desiatimi tuto kliniku! Este raz vdaka!

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Vrátené sebavedomie vďaka modelácii prsníkov
S týmto pozitívnym prístupom som sa ešte nestretla, vrátili mi sebavedomie a výsledok je perfektný. Túto kliniku by som doporučila všetkým nerozhodným klientkám. Predsa len prsia urobia ženu spokojnejšiu a príťažlivejšiu.
Modelácia prsníkov u MUDr. Švehlíka

V septembri r. 2015 som v Zdravotníckom zariadení MUDr. Švehlíka podstúpila modeláciu prsníkov pomocou rezu okolo dvorca a odstránenie fibroadenómu. S výsledkom operácie, prístupom pána doktora, sestričiek a celkovou starostlivosťou či už predoperačnou...

Čítať ďalej
Modelácia ovisnutých prsníkov
Mám síce veľké prsia, v podprsenke vyzerajú pekne, ale su veľmi ovisnuté, chcela by som mať prsia rovnakej veľkosti, ale pekný tvar, aby bradavice boli pekne v prostriedku a prsia okruhle a pevné, ako vyzeraju v podprsienke

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.