Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 2. 2018 · Aktualizácia: 6. 10. 2023

Modelácia prsníkov u MUDr. Švehlíka

Stojí to za to
Približná cena: 780 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Modelácia prsníkov u MUDr. Švehlíka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

V septembri r. 2015 som v Zdravotníckom zariadení MUDr. Švehlíka podstúpila modeláciu prsníkov pomocou rezu okolo dvorca a odstránenie fibroadenómu. S výsledkom operácie, prístupom pána doktora, sestričiek a celkovou starostlivosťou či už predoperačnou alebo pooperačnou som veľmi spokojná. Môžem len vrelo odporúčať. Pán doktor mi poradil či už osobne alebo mailom a rozhodol sa ma operovať aj keď išlo o trochu komplikovanejší prípad (pokles prsníkov po 2 tehotenstvách a rastúci fibroadenóm 2x2,5cm), iný ma odmietli a tlačili ma hneď do augumentácie. O tej síce stále uvažujem, keďže prsia sú stále maličké, ale aspoň zdravé a pekne zdvihnuté. Vďaka pánu doktorovi a celému personálu kliniky.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Modelácia prsníkov (MUDr. Fábry)

som šťastná, že som si práve ich vybrala z tákého množstva plastických kliník v Bratislave, pán doktor a jeho prístup je úžasný, ako aj pani sestrička a pán anesteziológ :)len a len veľké odporúčanie a nim veľká vďaka za všetko :)škoda, že som...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.