Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 3. 2017 · Aktualizácia: 18. 9. 2023

Avelane clinic NITRA

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Avelane clinic NITRA
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Skvelá klinika aj personál, sú milí a ochotní a MUDr. Imrich Kováč je úplne super, a hlavne odborník. Pozrel na mňa, pomeral ma a hneď vedel, čo potrebujem, čo sa mi hodí a čo bude fakt dobre vyzerať. Nechala som to všetko na neho, nakoľko tomu človeku veríte, aj keby nechcete :) .Som deviaty deň po operácií a je mi super. Prvý deň bol zlý, ale celý som ho prespala aj tak. Teraz cítim iba obmedzenie v pohybe, ale to je jediné. Cítim sa super a teším sa, keď si pôjdem kúpiť prvú podprsenku :). Som úplne spokojná a šťastná.

2

Komentáre (2)

Ahoj Sisa, už máš cca mesiac od operácie, ako prebiehali ďalšie dni? Aké veľké prsia (ml) si si nechala urobiť? A čo, akú značku implantátov ti doktor odporučil?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj. Stále super, som spokojná úplne. Už si začínam kupovať normálne podprsenky - z toho mám radosť ?.
Mám mentor značku a 350 ml ale už by som si aj väčšie dala, je to super ??????. Mna to ozaj nebolelo, ta podprsenka je trochu otravná ale inak Ok. Jazvu mám malú a tenkú, teraz takú bledoruzovu a nie je vidieť. Ja operáciu vôbec neľutujem. Chod ???
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Druhý týždeň po augmentácii prsníkov
Druhý týždeň po augmentácií s implantátmi Motiva a obrovské ďakujem patrí MUDr. Dziubanovi. Zlaté ručičky, krásna práca, veľký odborník. Tiež chválim celý Inštitút zdravia a krásy FRAIS. Starostlivosť po operácii na jednotku. Ďakujem

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.