Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 12. 2020 · Aktualizácia: 1. 10. 2023

Zväčšenie prsníkov, MUDr. Dušan Červeň, ďakujem za krásnu a dokonalú prácu

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie prsníkov, MUDr. Dušan Červeň, ďakujem za krásnu a dokonalú prácu
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chcela by som vysloviť veľkú vďaku pánovi doktorovi Čereňovi, ktorý láskou k jeho povolaniu zmenil môj život znovu na plnohodnotní. Zároveň sa chcem poďakovať aj celému tímu jeho kliniky za ľudský a profesionálny prístup. Mam 21 rokov a rozhodnutie do tohto zákroku nebolo pre mňa jednoduché, bolo plné strachu a rizika. Vybrať si správneho odborníka v dnešnej dobe nie je ľahké. Preto by som sa vám, pán doktor, chcela poďakovať za vašu krásnu a dokonalú prácu. Už pri prvej kontrole u vás, boli moje prsia prekrásne, ako keby boli naozaj moje vlastné. Od šťastia som odchádzala s vašej ordinácii bez slov a zo slzami v očiach. Dúfam že ešte veľa žien urobíte takými šťastnými ako som ja.Ďakujem, Vivien.

2

Komentáre (2)

Ahoj vivi,s akou značkou robí dr.?ja mám ešte eurosilikony od neho spravené v 2012.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
To by ma tiež zaujímalo, ja by som chcela B-Lite, alebo Polytech (zase, čaká ma výmena po rokoch) ... máte niekto skúsenosť, s čím pán doktor pracuje? Na webe to má pekne napísané, ale značky implantátov tam nemá bohužiaľ, s Eurosilicon už moc lekárov nepracuje ... išla by som rada do tých implantátov, čo sledujú nové možnosti, inovujú a majú preukázateľne nízke komplikácie.

Akú má pán doktor objednávacie dobu na konzultáciu a operáciu?

Miška
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
augmentácia pŕs z 2.8.2016

Touto cestou by som sa chcela poďakovať p. doktorovi N. Ráczovi za nádherne odvedenú prácu dňa 2.8.2016.Ako lekára ho môžem len každému odporučiť.Je to veľmi milý,ochotný plastický chirurg, ktorý si Vás vypočuje a poradí Vám nájsť to najlepšie...

Čítať ďalej
Zväčšenie prsnikov - p.doktor Trška
Tiež ma operoval p.doktor Trška-zväčšenie prsníkov .Bola som maximálne spokojná s predoperacnou aj pooperacnou starostlivosťou,rovnako ako aj so samotným výsledkom operácie. Vysoko profesionálny a pedantný prístup...určite doporučujem.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.