Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

13. 11. 2017 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Mám problém s chrápaním

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chcem sa spýtať,mám problém s chrapanim ako by sa to dalo u vás riešiť .Ak by som potreboval podstúpiť chirurgický zákrok ,aký je postup .Ďakujem pekný deň.

3

Komentáre (3)

Poslal som tiez mail s touto otazkou a zatial ziadna odpoved,len reklamy :(
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj stano74, kontaktoval Ťa už niekto z nemocnice? Tento problém rieši veľmi veľa ľudí, bolo by preto fajn, keby si násleedne po konzultácii mohol napísať ako to prebiehalo, čo si sa dozvedel a ako sa to bude riešiť. Ďakujem.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, viem ze sa da chrapanie odstranit laserom, tak by som asi hladala pracoviska, ktore maju laser, i ked to nezarucuje, ze vedia odstranit chrapanie. Alebo si mal na mysli nejaku inu metodu?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Operácia nosa- lutujem...

V marci tohto roku som podstúpila Rhinoplastiku v BB a teraz to ľutujem. Plastického chirurga radšej menovať nebudem. Len chcem vám všetkým poradiť, aby ste sa pred takýmto vážnym rozhodnutím v živote dobre zamysleli a verili tým správnym ľuďom...

Čítať ďalej
Korekcia kriveho a dlheho nosa

Fantasticky pan doktor a uzasny tim ludi na klinike. Pan doktor mi robil korekciu kriveho a dlheho nosa. Kedze su to len 2 tyzdne od operacie, nos je este napuchnuty, ale citim sa skvelo, a aj ked to este nie je finalna verzia nosika, som spokojna....

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.