Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

11. 6. 2018 · Aktualizácia: 20. 8. 2023

Augmentácia u MUDr. Mládeka

Stojí to za to
Približná cena: 2.850 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Augmentácia u MUDr. Mládeka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň, dňa 4.6.2018 som podstúpila augmentaciu prsníkov, pod zlazu, 330ml značka Nagor. Predchádzala tomu konzultácia u pána doktora Mladeka z Avelane Clinic. Tymto vyjadrujem veľkú vďaku za prinavratenê sebavedomie, konečne mám prsia! Sice je pár dni od zákroku, ale predsa už teraz DAKUJEM! Panovi doktorovi som povedala svoje očakávanie, ktoré mi na 100%splnil. Taktiež som bola veľmi spokojná s hospitalizáciou v spomínanej klinike , ktorá bola nad moje ocakavanie. Želám im ešte veľa spokojných pacientov!

1

Komentár (1)

Ahoj, úprimne Ti blahoželám k novému poprsiu. Odhodlávala si sa k tomuto činu dlho? Na základe čoho si si zvolila práve tohto doktora? Píšeš že si bola spokojná i s hospitalizáciou. Bola si na izbe sama, dá sa vybrať nejaký nadštandard?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Augmentacia pŕs s malou jazvou

Na Eveclinike som podstupila augmentaciu pŕs s minimalnou jazvou odvedenou panom doktorom Fedelesom. Kliniku i pana doktora môžem vrelo odporučiť. Priala som si prirodzeny výsledok s minimalnou jazvou a s výsledkom som nadmieru spokojná. Klinika...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.