Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

19. 3. 2018 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Abdominoplastika po cisárskom reze

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Rodila som akútnou sekciou a nakoľko dcérka bola veľká (4110g) a ja pomerne útlej a štíhlej postavy, po pôrode sa mi vytvorila diastáza a pridružil sa mi aj umbilikálny pruh. Bola som operovaná v Nitre, kde mi zašívali diastázu a pruh. Bruško sa ani po mesiacoch moc nezmenšilo a keď už som mala povolené cvičiť, koža začala mietne prevísať. Vždy som mala štíhlu postavu, a teraz nič neoblečiem kvôli brušku. Moje sebavedomie tým veľmi trpí. Chcem sa opäť cítiť krásna.

3

Komentáre (3)

Dobry den

Kto Vas operoval?

Pekny den
Peter Bakos
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň. Už som k Vám objedná na stredu 28.3. Objednal ma k Vám telefonicky Felix. Operoval ma prednosta Korček. Teším sa na stretnutie.

S pozdravom Jasmína M.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň pán doktor, prepacte, ze sa sem votriem, ale mam na vas par otazok, kedze sa k vam chystam na abdomino, len este musim schudnut. Bola som na vysetrenie u chirurga, kvoli bolesti okolo pupku, niekedy nemozem lezat ani na bruchu, lebo mam pocit, ze ma nieco omina, nahmatam si aj malu gulicku, ked ma to pobolieva, potom to zase prejde a zmizne aj ta gulicka. Bolieva ma to dost casto. Dr. mi povedal ze pruh nemam, vysetril ma sonom, ale ja som cakala, ze mi aspon prehmata brucho, vysetri diastazu a ze ma odporuci na operaciu. Samovysetrenim som si zistila, ze mam diastazu na 4 prsty siroku a dlhu od hrudnej kosti, az po lonovu. Vyzeram stale ako v 6. mesiaci. Dr. mi povedal, ze je to normalny nalez a ze to mi ani nikto operovat nebude. Zostala som zaskocena a bez slov. Mam vraj posilovat priame brusne svaly a zmierit sa s tym. Ja mam uz teraz dost velky previs a nikdy sa s tym nezmierim. Teraz neviem comu mam verit a bojim sa aj cvicit, ja si myslim, ze ten pruh mam, neviem si inak vysvetlit tu bolest. Zaver lekara: pricina nezistena. Budem rada, ak sa mi k tomu vyjadrite a vopred Vam ďakujem. Kristína
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
operácia brucha v Kosiciach

no tak chem vam napisat som po plastickej operaciji brucha nakolko som bola operovana v jednej sukromnej klinike v ke bola by som spokojna s operacijou keby ,nenastali komplikacije ktore som prezila, operaciu som podstupila 24 nov 2015 v kosiciach...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.