Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

19. 4. 2018 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Operácia stydkých pyskov

Stojí to za to
Približná cena: 750 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Operácia stydkých pyskov
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dlhé roky ma trápili zväčšené stydké pysky, ktoré mi spôsobovali nepríjemné pocity a bolesti pri bežných aktivitách, oblečení, ale aj v intímnom živote. Pre tento zákrok som dlho hľadala kliniku a lekára, ktorý by bol po odbornej aj ľudskej stránke na vysokej úrovni a môžem povedať, že p. Dr. Imrich Kováč splnil a dokonca prevýšil moje očakávania. Zákrok prebehol v priebehu 30minút aj s lokálnym umŕtvením. Pán doktor má citlivý prístup pri zákroku, priateľskú komunikáciu od prvej konzultácie, cez zákrok až po následné kontroly. Som týždeň po labioplastike, rana sa krásne hojí, teším sa na výsledok práce pána doktora, už teraz to vyzerá úžasne. Veľká vďaka však patrí aj slečnám na recepcii, príjemným pani sestričkám, počas zákroku aj pred zákrokom, úžasná starostlivosť a ústretovosť celého personálu kliniky. Kliniku a pána doktora môžem len odporučiť.

5

Komentárov (5)

Blahoželám k spokojnosti a prajem rýchle a pohodové hojenie. Zaujímalo by ma, či pri konzultácii existuje nejaká vizualizácia alebo podľa čoho si s lekárom odsúhlasíte finálny výsledok?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Na prvej konzultácii my ukázal priamo v zrkadielku, čo by odporúčal odstrániť a hneď sme sa dohodli. Vizualizácia asi nieje úplne možná, nakoľko každá sme naozaj iná :) a po zahojení nikto nemôže garantovať 100% výsledok. Pán doktor však naozaj vie, čo robí a ako to bude vyzerať najlepšie :)
Avšak, zdôraznila som, že chcem aby to vyzeralo prirodzene a aby tam niečo zostalo. A tak to aj je.
Zákrok som podstúpila 10.4. Dva týždne po zákroku sa vstrebávajú posledné stehy, opuch je už minimálny. A ten pohľad na nezaplatenie :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď. Práve preto, že každá sme iná i každá máme iné predstavy, nevedela som si predstaviť ako to prebieha. Mohli ste po úprave nosiť klasické spodné prádlo alebo sa používa nejaké špeciálne?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
2tyz PN som chodila bez, teraz uz bezne. Zatial bavlnene nie cipku, je to na to este citlive. Odporucam dohodnut konzultaciu s p.doktorom. 20€ - odpovie Vam na vsetky Vase otazky. Nieje to zavazne, ak sa pre zakrok po konzultacii nerozhodnete, nic sa nedeje. Preto vsak ten poplatok je taky aky je. Pred konzultaciou som vahala, po nej som sa skalopevne rozhodla ze do toho idem. Neolutovala som to ani trosku. Treba nabrat odvahu a zbytocne si tym nenechat uz viac komplikovat zivot.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobry den prajem. Ako dlho ste museli ostat na pnke?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.