Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

24. 5. 2018 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Problém s ovisnutými viečkami vyriešil MUDr. Paliatka

Stojí to za to

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Problém s ovisnutými viečkami vyriešil MUDr. Paliatka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

S ovísajúcimi viečkami som mala dlhoročný problém. Fotky z tohto obdobia mám aj napriek úsmevu len so smutným výrazom. V posledných rokoch sa okrem vizuálneho problému pridružili aj zdravotné problémy vo forme zvýšenej bolesti očí, rozostreniu zraku a následných ďalších komplikácií vo forme bolesti hlavy, atď. Doktora Paliatku poznám už roky a preto som sa s dôverou na neho obrátila s týmto mojím problémom. Operácia a rekonvalescencia prebehli hladko a podľa mojich predstáv. Bolesti očí takmer nepociťujem a moje oči na fotkách už vyzerajú tak, ako som vždy chcela :-) Veľké ďakujem pán doktor!

1

Komentár (1)

Ahoj Katka610, gratulujem k rozhodnutiu a hlavne spokojnosti s výsledkom úpravy viečok. Keď už spomínaš tie fotky, pochváľ sa nimi aj nám a ukáž aký viditeľný je ten rozdiel na očiach pred a po blepharoplastike. Kľudne len s detailom zameraným na oko.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Fantastický výsledok
Bola som u Dr Fabryho na operacii ocnych viecok uz pred rokom, a mam stale fantasticky pocit z vysledku. Jeho pristup k pacientom je naozaj skvely. Keby som mala ist este na nejaky zakrok, tak naozaj len k nemu.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.