Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

30. 6. 2017 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Úžasný výsledok a fantastický pocit - horné viečka, MUDr. Kováč

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Úžasný výsledok a fantastický pocit - horné viečka, MUDr. Kováč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Som po operácii horných viečok. Po mesiaci a pol som s výsledkom maximálne spokojná, je úžasný. Stojí za ním práca profesionála s ľudským prístupom dr. Kováča, odborníka v pravom slova zmysle, ktorý ma operoval. Zákrok prebehol bez problémov, hojenie bolo rýchle, nevyskytli sa žiadne komplikácie. Cítim sa fantasticky. To, že som iná, vyzerám mladšie neostalo bez povšimnutia u mojich priateľov. Kto koketuje s podobným zákrokom, tak neváhajte, prišiel váš čas. Privíta vás príjemné prostredie kliniky a personál s profesionalitou a odbornosťou. Ten čistý, jasný a jednoducho iný pohľad stojí za to. A priatelia si všimnú, že ste omladla.

2

Komentáre (2)

Ahoj, môžem sa spýtať, kedy si začala premýšľať, že je čas na operáciu viečok? Nemala si ani modriny pri hojení? Niektorí doktori radia tlakové masáže na jazvy, robila si ich? Bolo by super, keby si mohla vložiť foto pred a po, hm?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Som necelé dva mesiace po operácii horných viečok. S výsledkom som maximálne spokojná, je úžasný. Stojí za ním práca profesionála s ľudskou tvárou doktora Kováča, odborníka na pravom mieste, ktorý ma operoval.
Zákrok prebehol bez problémov, hojenie bolo rýchle, nevyskytli sa žiadne komplikácie. Oči vyzerajú väčšie, cítim sa fantasticky.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Viečka sa krásne hoja

Som veľmi rada, že som sa odhodlala podstúpiť operáciu očných viečok a neľutujem. Ďakujem MUDr. Šipkovi za skvele odvedenú prácu, profesionálny a zároveň citlivý prístup. Počas celého zákroku som bola informovaná o tom, čo sa práve deje. Viečka...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.