Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 6. 2018 · Aktualizácia: 30. 7. 2023

Aplikaciu botoxu na "vrasky hnevu"

Stojí to za to

O lekárovi

Chirkoz Medical Clinic
2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
Hodnotenie:
Aplikaciu botoxu na "vrasky hnevu"
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Aplikaciu botoxu na "vrasky hnevu" som dostala ako darcek k narodeninam od sestry a nemohla som urobit lepsie, ako si vybrat tuto kliniku. MUDr. Natalia bola velmi prijemna a priatelska, zakrok takmer bezbolestny. Vsetky moje otazky mi pred aplikaciou boli vysvetlene, a ak som aj mala nejaku obavu, rychlo sa vytratila. Recepcna - prvy kontakt, pani Janka bola rovnako velmi mila (prepacte, nepamatam si priezviska). Prostredie je nove, ciste a velmi pekne. S parkovanim trosku problem, ale to je uz v Bratislave asi vsade. S vysledkom som spokojna a zvazujem este vyplnenie "vrasok smiechu". Ak sa rozhodnem podstupit aj tento zakrok, opat si vyberiem tuto kliniku.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Botox
Odporucam Mudr. Zoltana Csendesa (Levice) .Ma velmi prijemne vystupovanie .Odstranoval mi vrasku medzi obocim v januari a doteraz (november) je neviditelna , co je az neuveritelne. Na cenu sa presne nepamatam,asi 110 Euro. Flight attendant

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.