Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

11. 11. 2019 · Aktualizácia: 26. 9. 2023

Zväčšenie prsníkov ľahkými implantatmi u Mudr. Boháča

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie prsníkov ľahkými implantatmi u Mudr. Boháča
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

v septembri som podstúpila augmentáciu prsníkov B Lite implantátmi u MUDr. Boháča.O zákroku som rozmýšlala už dlhšie a keďže takúto plastiku som ešte nemala a hlavne prsia som nemala :) dohodla som si v lete konzultáciu. Ako vždy super komunikácia a krátke čakanie na termín konzultácie aj zákroku, lepší termín zákroku už ani nemohol byť, perfektný prístup a starostlivosť pána doktora a sestričiek a mega super výsledok operácie. Po prebudení s celkovej anestézie som ako vždy čakala stavy ako tesne pred smrťou, anatomické implantáty boli vložené pod sval preto som očakávala masakrálne bolesti a totálne obmedzený pohyb rúk a ono to neprišlo :) , žiadne stavy, žiadne bolesti, iba dolný okraj podprsenky tlačiaci na rezné rany mi zlahka pripomínal, že som po operácii, na pravom prsníku akoby jemná svalovica a ľavý som musela skontrolovať či je vôbec po operácii lebo nebolo absolútne nič cítiť. Absencia bolesti bol dosť problém hlavne pri dodržiavaní kľudového režimu po operácii lebo už deň po operácii som bola ako odtrhnutá z reťaze a išla by som niečo robiť a 6 týždňov tie obmedzenia dosť liezli na nervy. Konečne to mám za sebou a môžem cvičiť, dokonca aj ramená a chrbát a s tým som tak skoro nerátala.Odkedy som sa dozvedela o existencii odlahčených B-Lite implantátov o iných som ani neuvažovala a kvôli asymetrii prsníkov to už vyzeralo, že na ne môžem zabudnúť, pán doktor spomenul že B-lite sa pre asymetrické prsníky nevyrábajú, tak snáď sa výrobca v 21. storočí zobudí a prispôsobí sa požiadavkám trhu ako pri iným implantátoch. Našťastie sa nestalo a mám čo som chcela. Keď už augmentácia tak radšej investujem viac ale nech to stojí za to a tieto za to stoja. Odporúčam všetkým ženám, ktoré nad augmentáciou uvažujú aj tieto implantáty aj pána doktora Boháča.

1

Komentár (1)

Dobrý deň,

ďakujem Vám za recenziu.
Teším sa, že ste spokojná a som rád že aj pooperačné hojenie prebehlo bez komplikácií a bolestí.

S úctou
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Augmentácia s veľkou modeláciu

Nedávno som podstúpila zväčšenie pŕs s veľkou modeláciou. Chcem sa v prvkom rade poďakovať pánovi MUDr.Bumberovi, za skvelo odvedenú prácu.👍Všetko mi vysvetlil do každého detailu. Z mojej strany veľká spokojnosť a veľké ĎAKUJEM 🙂 Taktiež všetkým...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.