Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

31. 7. 2019 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Odľahčené silikóny 500 ml, rovnaké dvorce, krásna prsia

Stojí to za to
Približná cena: 5.500 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Odľahčené silikóny 500 ml, rovnaké dvorce, krásna prsia
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

V auguste 2018 som bola u iného, ale dosť známeho doktora na prsia za cenu 4.500€. Nebola som s jeho prácou vôbec spokojná, jeden bol väčší, druhý menší, dvorce každý iný, silikóny tak ťažké, že ma bolel hrudník keď som ležala, no strašné a to som u toho doktora bola v januári 2019 už aj na “oprave”. K MUDr. Boháčovi som sa dostala na odporúčanie jednej známej. Teraz po mojej skúsenosti môžem aj ja povedať, že MUDr. Boháč je naozaj super špecialista na jednotku s hviezdičkou!!! Hneď na prvom stretnutí som zistila hneď 3 dosť základné chyby ktoré predchádzajúci doktor urobil: 1./ pri mojom objeme silikónov 500 ml mi nedal silikóny odľahčené (ani som nevedela, že také existujú), mohol mi to aspoň povedať určite by som si za to radšej doplatila; 2./ dvorce mi nerobil naraz obidva (čo vraj je treba, inak sa veľmi ťažko trafí veľkosť a tvar), len jeden a druhý len z polovice, vraj “načo by mi rezal obidva”... lenže tým vznikol taký rozdiel v dvorcoch, že som sa hanbila aj vyzliecť; 3./ každý prsník som mala veľkosťou iný (odkojila som 2 deti) vraj mi ich vyrovná tým, že mi dá každý silikón inej veľkosti, aby sa mi vyrovnala veľkosť... výsledok bol taký, že som na pohľad mala jeden prsník väčší a druhý menší, ešte aj cez tričko mi to bolo vidieť; No hrozná práca toho predchádzajúceho doktora. Zákrok u MUDr. Boháča som podstúpila v máji 2019. S výsledkom som tak spokojná, že nikdy by som už k inému plastickému ani neišla. Prsia mi kompletne opravil, dvorce su rovnaké, veľkosť tiež, sú fakt krásne a ľahučké, že ich ani necítim, som maximálne s jeho prácou spokojná a odporúčam, naozaj nebudete ľutovať a vyhnete sa opakovanej operácii a samozrejme zbytočne vyhodeným peniazom u neodborníkov, tak ako som musela ja.

1

Komentár (1)

Dobrý deň,

ďakujem za Vaše hodnotenie a prejavenú dôveru.
Som veľmi rád, že ste s výsledkom operácie spokojná.

S pozdravom
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Vynikajuci odbornik

Vazeny pan doktor Cerven! preslo okolo 5 mesiacov, co som podstupila zakrok modelacie prsnikov. Vyborne sa citim, prsia vyzeruju fantasticky a prirodzene. Ste vynikajuci odbornik, vas zmysel pre humor je jedinecny. prajem vam nadalej vela spokojnych...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.