Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

16. 9. 2019 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Laserová blefaroplastika - MUDr. Očenáš

Stojí to za to

O lekárovi

ESSUR Clinic
Banská Bystrica
Hodnotenie:
Laserová blefaroplastika - MUDr. Očenáš
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Nad operáciou viečok som veľmi dlho premýšľala, oči vyzerali unavené, nevedela som či klasická operácia, alebo laserom, veľmi som sa bála, objednala som sa na konzultáciu a od prvej chvíle som vedela, že idem do toho. Laserový zákrok je o niečo drahší, avšak oplatí sa do neho investovať. Je to ešte čerstvé , avšak už teraz to vyzerá dobre, teším sa,aké budu oči po úplnom zahojení. Prístup MUDr.Očenáša aj sestričky bol špičkový, profesionálny. Trošku to bolelo, aj nejaký opuch, avšak na 8 deň som už bola v práci. Treba poctivo dodržiavať všetko čo povie pán doktor . Ak sa neviete rozhodnúť, nebojte sa nebudete ľutovať. Keď som to zvládla ja , tak si myslím, že to zvládne každý. Ešte raz veľmi pekne ďakujem.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Vyzeram o 10 rokov mladsie.

Dobry den. Dlho som hladala kliniku kde podstupim tento zakrok. Podarilo sa mi najst pana doktora Zdenka Zamboja. Mlady,sympaticky doktor. Objedala som sa na zakrok,nakolko zijem v zahranici bol pre mna trosku problem s casom. Pan doktor bol...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.