Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 12. 2019 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Korekcia nosa - reoperacia

Nestojí to za to
Približná cena: 600 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Podstupila som operaciu nosa v 2004, kratko po operacii som si nasla na nose hrbolec a nosne kosti boli prilis zuzenene, ci som chcela ci nechcela musela som podstupit dalsiu operaciu asi 9 mesiacou po tej prvej opercii aby nos vyzeral v proporcii a hrbolec mal byt zbruseny, Vysladok bol mizerny , hrbolec bol mensi, ale stale pritomny koza na nose bola velmi citliva a pocas zimy casto opuchol, s vysledkom som nebola spokojna tak som navstivila niekolko plastickych chirurgov v Kosiciach a jedneho v Presove vsetci sa zhodli v jednom, pokazit prvu operaciu sa z casu na cas stane ale mat moznost na napravu a zmarnit ju znovu je kolosalne a zahambujuce, je to zahada preco druha korekcna operacia sa nepodarila? myslim ze je to kazdemu jasne.Odstupom casu som si myslela musim sa s tym zmierit ale nedokazala som to, kazdy pohlad do zrkadla bol traumatizujuci nakoniec som si pomyslela moj nos to je pripomienka za moju hlupost a dovercivost ako je pre niekoho jazva, ale to sa neda, byt mlada a mat znicenu tvar to je nezdrave a odpudzujuce, nastastie su u nas aj naozaj dobri chururgovia ja som ho nasla po odporucaniach v Cehach, Moj pribeh nech je poucenim pre kazdeho predtym nez sa podujmete na vaznu operaciu a hlavne operaciu tvare pobehajte a konzultujte minimalne s 4/5 plastickymi chirurgami. vysledok operacie je na vela rokou a mnoho pohladou do zrkadla,Vy budete vyzitkou prace chirurga.

3

Komentáre (3)

Dobrý deň, prosím Vás, u koho ste boli na reoperácii v ČR? Ďakujem pekne za odpoveď
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, mrzí ma že si si tým musela prejsť. Aj preto mám pochybnosti ísť do Košíc, vedela by si mi do súkromnej správy napísať kto ťa operoval ?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
napišete aj mne do správy meno lekára.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.