Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

29. 12. 2019 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Poradenstvo ohľadom výberu správneho typu a veľkosti implantátov

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Poradenstvo ohľadom výberu správneho typu a veľkosti implantátov
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chcela by som vyjadriť veľkú vďaku a podeliť sa o moju výbornú skúsenosť s Doktorom M. Boháčom, u ktorého som absolvovala plastickú operáciu zväčšenia prsníkov. Pán doktor je veľmi pozitívny a milý človek, ktorý na mňa urobil dobrý dojem už pri prvom stretnutí. Veľmi oceňujem jeho profesionalitu a poradenstvo ohľadom výberu správneho typu a veľkosti implantátov. Pri konzultácií sme spolu vybrali implantáty Polytech o objeme 445 ml. S výberom veľkosti a tvaru som veľmi spokojná. Čo sa týka zákroku, prípravy na operáciu a pooperačnej starostlivosti, všetko prebehlo výborne. Sestričky aj pán doktor boli veľmi milí a pokojní, čo mi veľmi pomohlo, nakoľko som bola pred zákrokom nervózna. Po prepustení z nemocnice som nemala žiadne komplikácie, prsníky sa mi zahojili pomerne rýchlo a celá rekonvalescencia bola priam bezbolestná. Moje rozhodnutie podstúpiť operáciu u pána doktora Boháča bolo to najlepšie, aké som mohla urobiť. Chcela by som sa mu ešte raz z celého srdca poďakovať za perfektne odvedenú prácu a tak isto patrí aj veľká vďaka celému jeho asistenčnému tímu. Kristína.

1

Komentár (1)

Dobrý deň Kristína,

som veľmi rád, že ste spokojná... a ďakujeme Vám za recenziu, potešila nás.

S pozdravom
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
S vysledkom som velmi spokojna
Od velmi prijemnej a ustretovej konzultacie, vysoko odborneho poradenstva, dohodnutia vyhovujuceho terminu OP az po uspesny zakrok ... s vysledkom som velmi spokojna, uzasna praca pani doktorky Skulavik!

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.