Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 12. 2018 · Aktualizácia: 6. 10. 2023

Výmena prsných implantátov po 15 rokoch - Odstránenie kapsulárnej kontraktúry

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Výmena prsných implantátov po 15 rokoch - Odstránenie kapsulárnej kontraktúry
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

V Avelane Clinic som bola operovana v marci 2018. Islo o odstranenie kapsularnej kontraktury (vysokeho stupna). Prvu operaciu=vyrovnanie asymetrie prsnikov vlozenim roznych velkosti implantatov som podstupila pred 15 rokmi v Bratislave. Zazitok bol velmi zly. I ked ma v tej dobe operoval jeden z najlepsich slovenskych plastickych chirurgov, zazitok z pooperacneho pobytu a pristupu bol hrozny=trauma na cely zivot. Avelane Clinic a prim.MUDr.Daniela Mladeka PhD., MPH. som si vybrala po dlhom, dlhom zvazovani. A vybrala som si naozaj dobre. Na konzultaciu som sla s malou dusickou,ale bolesti uz boli neznesitelne. V ambulancii ma cakal prijemny, nenervozny, nepovysenecky pan doktor, ktory bol mily, ochotny, ale hlavne som mala pocit, ze mi chce pomoct. A tak sa aj stalo. Reoperacia prebehla bez problemov, bolesti minimalne, personal kliniky- vsetci boli zlati (dokonca i upratovacka). Takuto starostlivost som v nemocniciach este nezazila=fakt hotelovy pobyt. Sestricky ochotne, pomahali, kontrolovali, obsluhovali. Priestory ciste, pekne, sukromie zabezpecene. Aj pooperacne kontroly mi zatial dopadli dobre. Rany krasne zahojene. Tvrde, zdeformovane, asymetricke prsia su prec. Konecne po rokoch si mozem pritulit svoje deti (bez bolesti) a bonus - mozem si na seba obliect co chcem. Citim sa ovela lepsie, pohodlnejsie, krajsie, sebavedomejsie. Velmi dakujem panovi doktorovi Mladekovi, ze sa ma ujal, ze mu Pan Bozko doprial sikovne ruky plastickeho chirurga. Vsetkym, ktori maju nejaky problem, chcem odkazat, aby sa nebali, nehanbili a sli na konzultaciu. Plasticka chirurgia nie je len o skraslovani, ale i o rieseni zdravotnych problemov.Avelane Clinic dakujem za vsetko.

2

Komentáre (2)

Ahoj, píšeš po dlhej dobe je bolesť preč - prečo si to neriešila skôr? Mala si kapsulárnu kontraktúru dlho?

Skvelé, že všetko prebehlo v poriadku - nepridala by si foto pred a po? Ako vyzerajú prsia s kapsulou, ako to my dievčatá spoznáme, že "to" máme a čo na to hovoril doktor Mladek?

Miša
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Môžem sa vás niečo opýtať? Ďakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Augmentácia 2x bude v AVELANE

Zdravím.Ja už prsia mám 4.roky a vôbec nie som spokojná.Robili mi ich však na inej klinike,nie Avelane-ŽIAĹ.Rozmýšľam nad reoperáciou práve na tejto klinike,pretože pre miestami silné bolesti budem musieť.Chirurg ktorý ma operoval ešte pred...

Čítať ďalej
Zväčšenie prsníkov MUDr. Paliatka

Rada by som vyjadrila svoj názor na operačný zákrok u MUDr. Paliatka. Celý priebeh od konzultácie cez operáciu až po následné kontroly hodnotím veľmi dobre. Pán doktor má mimoriadne ľudský prístup k pacientom. Považujem ho za vynikajúceho odborníka,...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.