Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 8. 2020 · Aktualizácia: 26. 9. 2023

Liposukcia v Chirkoze

Stojí to za to
Približná cena: 2.750 €

O lekárovi

Chirkoz Medical Clinic
2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
Hodnotenie:
Liposukcia
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Absolvovala som v Chirkoze liposukciu brucha, bokov a chrbáta, som neskutočne spokojná. Touto cestou ešte raz ďakujem celému personálu za starostlivosť a ochotu, veľké ďakujem patrí úžasnému pánovi doktorovi Marekovi Štefánikovi za perfektne odvedenú prácu a prístup nie len počas operácie ale aj pooperačnú starostlivosť, za jeho odbornosť a profesionalitu. Každému odporúčam pretože bolo to správne rozhodnutie ísť do Chirkozu.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Nezdarená liposukcia
Absolvovala som Slim lipo brucha v máji 2012 do dnes žiadny efekt, 1/2 roka znehodnotený život,brucho znetvorené , na reklamáciu nereagujú. Neseriózna klinika, neodborníci,klamú a zavádzajú.
Odsatie tuku z bruška Bratislava

Na klinike som si dávala odsať tuk z bruška. Aj po niekoľkých úsiliach zbaviť sa ho hocijakými diétami a cvičením som sa ho nemohla zbaviť. Okrem modrín som necítila takmer žiadnu bolesť len nepríjemný pocit. Konečne mám pekné bruško a už je...

Čítať ďalej
100 % spokojnosť so zákrokom

Mudr. Šimkanin mi vykonal liposukciu brucha, som veľmi spokojná. Obvod bruška sa mi zmenšil skoro o polovicu, bolo mi odsaté 400 ml tuku a 1 liter tekutiny. Tuk mi pribudol počas menopauzy. Zákrok trval cca 1hod a 15 min s celou prípravou. Niet...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.