Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

23. 10. 2020 · Aktualizácia: 1. 10. 2023

MUDr. Zábavníková - Otoplastika, Košice - veľká spokojnosť

Stojí to za to

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
MUDr. Zábavníková - Otoplastika, Košice - veľká spokojnosť
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chcem sa veľmi po ďakovať pani doktorke, začiatkom októbra som si dal zmenšiť uši, operácia prebehla bez bolesti cítil som, len ako by mi strihala papier pri uchu, žiadna bolesť. Keď ste terčom posmechu od mala tak ja si myslím, že vám ani nejde o nejaku bolesť, ale skôr o radosť že konečne ste našli odvahu sa zbaviť toho, čo vám celý život vadilo...Veľké uši.Pani doktorka bola veľmi milá stále sa ma pýtala či ma to neboli ja som odpovedal, že nie aj pani setricka bola veľmi milá chcem sa touto cestou poďakovať, aj jej. Keďže žijem aj pracujem vo Veľkej Británii musel som sa vrátiť po vybratí stehov, pani doktorka ma ubezpečila, že sa to výborne hojí a dala mi zopár dobrých rád, ako sa starať o uši, po operácii som už tri týždne a každý deň vidím zmeny, som veľmi spokojný. Na zmensenie uší som sa pripravoval dlho asi tak dva roky videl som veľa videí na youtube, hľadal som doktorov, čítal veľa recenzií, niekedy až do noci, až raz som videl pani doktorku už len na fotke a som si povedal ona je tá, čo mi splní môj sen a začal som čítať recenzie a každý jeden tu, čo píšu si nevedia vynachváliť pani doktorku a môžem tu a teraz vám povedať čistú pravdu, že je naj naj profesionálka, nevyrovná sa jej ani žiaden holywoodsky palstický chirurg, môžeme byt pyšní, že mame na Slovensku takú odborníčku na profesionálnej úrovni. Pani doktorka ste veľmi krásna žena. Ďakujem a budem vás chváliť vždy a všade. Ešte raz ďakujem prajem vám všetko len dobre. S pozdravom Robert.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Pocity krátko po operácii uší

Na operácii som bola nedavno v Pezinku , velmi som sa bala , ale nič som necítila ,bolest sa dá uplne zvládnuť . Neni to vôbec až take hrozne , ako si to ludia predstavujú . Lekárka bola mila a dôkladne robila svoju prácu . Operácia bola uplne...

Čítať ďalej
operacia uší
Dobrý deň chcem sa opýtať na operáciu odstávajúcich uší pre mňa osobne to je velký problém a už ma nebaví ich skrývať a čo najskôr by som tento problém chcela vyriešiť,preto sa chcem poinformovať o tomto zákroku viac. 

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.