Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

23. 2. 2021 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Zväčšenie pŕs- Motiva Ergonomix-245 ml-plus doplnenie tukom, MUDr. Šlárko, Yes Visage, Bratislava, prirodzený efekt

Stojí to za to
Približná cena: 7.000 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie pŕs- Motiva Ergonomix-245 ml-plus doplnenie tukom, MUDr. Šlárko, Yes Visage, Bratislava, prirodzený efekt
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Už dlhšiu dobu som uvažovala o zväčšení prsníkov. Dôvodom bolo, že som chcela zosúmerniť postavu a trochu zamaskovať širšie boky. Keď som sa konečne odhodlala ísť na prvú konzultáciu, bola som neskutočne nadšená, že som hneď na 1. krát natrafila na skvelých ľudí a to MUDr. Gabriela Šlárku, Yes Visage a ľudí z Motivy. Moje predstavy o výsledku boli dávno jasné, chcela som aby to vyzeralo čo najviac prirodzene ako je len možné. P. Doktor navrhol teda ergonomický implantát - 245ml, plus doplnenie tukom okolo implantátu pre prirodzený efekt a malý rez. Operácia aj zotavovanie boli úplne bez problémov. Efekt je naozaj veľmi prirodzený - prikladám sem aj fotografie. S výsledkom som veľmi spokojná a to viac s prístupom všetkých zúčastnených ľudí. Patrí im moje veľké ďakujem.

1

Komentár (1)

Zdravím LenkaTe?‍♀️
Ďakujeme za Váš príbeh a odporúčanie pána doktora a kliniky? Ako sa Vám darí? Výsledok je úžasný?? Krásna práca? Prsia vyzerajú naozaj veľmi prirodzene??
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
augmentacia (dr Jurasek)

neda mi nepridat sa k zastupu spokojnych klientiek, teda aspon takymto sposobom vyjadrim vdaku za krasne prsia, ktore mi PAN DOKTOR JURASEK vymodeloval...:o) taktiez srdecne dakujem za skvely profesionalny i ludsky, priatelsky pristup celemu...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.