Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

12. 5. 2021 · Aktualizácia: 27. 9. 2023

Blepharoplastika , ESSUR Clinic, MUDr. Očenáš, Banská Bystrica, s výsledkom som veľmi spokojná

Stojí to za to

O lekárovi

ESSUR Clinic
Banská Bystrica
Hodnotenie:
Blepharoplastika , ESSUR Clinic, MUDr. Očenáš, Banská Bystrica, s výsledkom som veľmi spokojná
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mám 49 rokov a horné viečka som mala poklesnuté a keďže mi aj opúchajú oči, veľmi mi to prekážalo a nedalo sa to zamaskovať žiadnym líčením. Riasenku som ani nemohla používať, lebo viečko som mala "položené" na riasach. Na operáciu som sa dlho odhodlávala. Veľmi som sa bála, lebo zle tolerujem bolesť. Vďaka dostatku informácií, ľudského prístupu MUDr.Očenáša a sestričky a tiež dobrej premedikácii som to zvládla napriek mojim veľkým obavám. Po zákroku som presne dodržiavala všetky rady a odporúčania, mala som kľudový režim 3 týždne, žiadne fyzické aktivity (najmä šport, domáce práce). Jazvy sa mi pekne zhojili, teraz je to 2 a 1/2 mesiaca od operácie, na viečkach mi vidno len tenkú čiaru, ktorá je v zhybe, takže voľne okom si to nikto nevšimne. S výsledkom som veľmi spokojná a všetkým nerozhodným vrele odporúčam tento zákrok na Essur Clinic v B.Bystrici.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Reoperácia blefaroplastika

Po nezvládnutej blefaroplastike na nemenovanom pracovisku som podstúpila reoperáciu u MUDr. Zamboja v Trnave. Ďakujem pánovi doktorovi za profesionálnu prácu i prístup. Nemenovaná pani doktorka nezvládla blefaroplastiku nielen z estetického...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.