Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

5. 7. 2021 · Aktualizácia: 29. 9. 2023

MUDr. Skulavik, Bratislava, Operácia asymetrie prsníkov, zmenila mi úplne celý život

Stojí to za to
Približná cena: 3.900 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Operácia asymetrie prsníkov, MUDr. Skulavik, Bratislava, zmenila mi úplne celý život
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

S pani doktorkou som veľmi spokojná . Zmenila mi úplne cely život . Mala som extrémnu asymetriu prsníkov tak som sa na ňu obrátila s mojim problémom . Najskôr som bola na konzultácii kde sme zhodnotili všetky možné riešenia a snažili sa vybrať to najlepšie s najsprávnejšie . Veľmi dobre sa mi s pani doktorkou komunikovalo . Je veľmi príjemná a má ľudsky a odborný prístup. Operácia prebehla dobre a po operacii som necítila niaku veľkú bolesť. Počas môjho pobytu v klinike sa o mna všetci veľmi pekne starali . Všetci mali veľmi profesionálny prístup . Na kontroly som chodila pravidelne a pani doktorka bola veľmi zhovievavá a komunikovala so mnou keď sa mi niečo nezdalo . Všetko samozrejme dopadlo dobre a keď by som potrebovala niečo do budúcna jedine k nej . Odporúčam všetkými desiatimi. Prikladám aj fotky.

2

Komentáre (2)

Zabudla som dodať že pani doktorka mi robila redukciu prsníka a bradavky a liposukciu priľahlých oblasti prsníkov a chrbta .
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobry večer prajem Mohla by som sa opytať že kolko Vas vysla celkova operacia?Dakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Absolutna spokojnost

Lekari, sestricky, pristup, klinika, komunikacia, starostlivost - vsetko na vybornu. Momentalne som 2 tyzdne po op. a som nadmieru spokojna. Touto cestou sa chcem podakovat Mudr.Cervenovi a Mudr.Ziklovi za skvely vysledok, ktory snad coskoro...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.