Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 8. 2021 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Zväčšenie pŕs z A na C s implantátmi Polytech-395ml, MUDr. Paliatka, Opera Clinic, Bratislava, prsia sú krásne a mäkké

Stojí to za to

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Zväčšenie pŕs z A na C s implantátmi Polytech-395ml, MUDr. Paliatka, Opera Clinic, Bratislava, prsia sú krásne a mäkké
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

O zväčšení pŕs som uvažovala už v puberte - zarobím si a dám si spraviť moje vytúžené prsia, ktoré som nikdy nemala. Nakoniec som si prsia dala až k 30. narodeninám. Som 8 mesiacov po operácii a z pŕs mám radosť každý deň. Pôvodná veľkosť podprsenky bola 75B, samozrejme objem tvorila iba podprsenka, skutočná veľkosť bola A. Teraz mám 80C. Zákroku som sa nebála, mala som to premyslené už od samého začiatku. Základom bol dobrý výber lekára, čomu som venovala veľa času - veľmi dobre recenzie som počula aj videla na klinike Opera Clinic u pána doktora J. Paliatku. Dohodla som si konzultáciu, na ktorej mi všetko vysvetlil. Moje želanie bolo, aby prsia pôsobili prirodzeno a sexy. S výsledkom som veľmi spokojná. Prsia sú krásne a mäkké. Jazva sa stráca, má 3 cm a mám ju pod prsníkom. Vybrali sme implantáty Polytech replicon a veľkosť 395ml do oboch prsníkov. Na začiatku som mala veľmi citlivé bradavky, až som sa bála, že mi ostanú stát navždy. Ukludnilo sa to, keď som si začala krémovať prsia. Určite si dám časom väčšie - asi až po deťoch. Viem, že veľa dievčat zaujíma rekonvalescencia - ja som bola mesiac na PN, po mesiaci som sa vrátila do práce, žiadne komplikácie som nemala.. Na 4. deň som vedela všetko robiť, čiže super. So športom som začala po 2-3 mesiacoch, veľmi opatrne. Počas rekonvalescencie mi vadil spánok v sede. Ostatné sa dalo vydržať a každým dňom to bolo lepšie. Mala som rýchle hojenie.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Oborník na najvyššej úrovni

Dňa 1decembra som podstúpila zvacsovanie prsnikov na klinike Avelane v Nitre.S pristupom pána primára Mladka, zdravotných sestier a aj pani upratovacky som bola veľmi spokojná. Pán doktor je vynikajuci odborník na najvyššej úrovni, velmi ludsky...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.