Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 9. 2021 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Zväčšenie pŕs-Polytech-Dual plane- 265ml, MUDr. Boháč, Bratislava, išla by som do toho znova, veľmi spokojná

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie pŕs-Polytech-Dual plane- 265ml, MUDr. Boháč, Bratislava, išla by som do toho znova, veľmi spokojná
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Volám sa Denisa a o zväčšení poprsia som snívala viac ako 10 rokov. Najdôležitejší pre mňa bol výber lekára, ktorému sa zverím do rúk. Vďaka skvelým recenziám, výsledkom a prístupom jeho asistentky som si vybrala pána MUDr. Boháča. Na konzultácií som mu prezentovala svoju predstavu, no mojou prioritou bola vysoká kvalita implantátov a široká škála možností. Pán doktor mi preto odporučil implantáty POLYTECH 265ml a motodu dual plane.Prvé 3 - 4 dni boli náročné a potrebovala som pomoc partnera, hlavne pri sadaní a vstávaní z postele, či odvozu autom. Po týždni som sa musela krotiť v aktivitách, pretože telo chcelo a vládalo, ale hlava držala ochrannú ruku nad pooperačným stavom. Po 2 týždňoch som, okrem elastickej podprsenky nevnímala žiadne obmedzenia ani problémy. Keďže mám ale kvôli aktívnemu cvičeniu dosť silnú muskulatúru a menej podkožného tuku, prvý mesiac boli moje prsia akoby opuchnuté a pevné. Mäknúť a sadať začínali postupne, no relatívne rýchlo sa dali do normálu. Po roku boli „moje“ a vôbec nevnímam implantát ani pri behu či inom cvičení. Som veľmi spokojná s výsledkom. Moje prsia majú optimálnu veľkosť a plnosť vzhľadom k postave (hmotnosť,výška, typ). Majú pekný slzičkový tvar, na pohmat sú mäkké, no zároveň pevné. Momentálne ubehlo 2 a pol roka od zákroku. Ak by som sa mala znovu rozhodnúť, bez váhania by som do toho išla znova s rovnakou voľbou, od lekára, cez produkt (model, značka implantátu) až po veľkosť.MUDr. Boháča a jeho profesionálny tím by bolo treba naklonovať, aby každá žena dostala takú skvelú starostlivosť, pozornosť a prístup.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zväčšenie prsníkov (21 rokov)

Mám 21 rokov a koncom februára 2013 som podstúpila zákrok (agumetácia pŕs) u pána doktora Mládeka..Som MAXIMÁLNE spokojná nie len s prevedeným zákrokom, ale aj konzultáciou a kontrolami. Pán doktor je maximálne príjemný a ochotný odborník.Moje...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.